reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Vybrané navigace TomTom dostanou doživotní aktualizaci map

26.11.2012, Jan Vítek, aktualita
Vybrané navigace TomTom dostanou doživotní aktualizaci map
Společnost TomTom dnes oznámila, že na českém trhu nabídne navigace do automobilu, které budou dostupné v edici s doživotní aktualizací map. Jedná se o modely TomTom Start 60 a Via 130/135. První z nich je nejnovější přírůstek do základní...
Společnost TomTom dnes oznámila, že na českém trhu nabídne navigace do automobilu, které budou dostupné v edici s doživotní aktualizací map. Jedná se o modely TomTom Start 60 a Via 130/135. První z nich je nejnovější přírůstek do základní řady navigací této firmy a oproti jiným nabídne především 6" obrazovku a vedle toho také montáž jak na sklo, tak na palubní desku. Modely Via 130/135 jsou již pokročilejší (ale ne dražší) a nabídnou možnost hands-free volání při řízení vozidla díky podpoře Bluetooth.





Novinkou je tedy možnost získat přístup k bezplatným mapovým opravám, které jsou uvolňovány každý den, což je výsledek spolupráce v rámci uživatelské komunity TomTom Map Share. Ta nyní čítá již na 21 milionů členů. Služba Map Share byla dříve k dispozici pouze pro mapy ne starší než 12 měsíců, nyní však pokrývá celou dobu životnosti přístroje.

Pokud jste si koupili některý ze jmenovaných produktů již dříve, tedy před čtvrtým čtvrtletím tohoto roku, pak si k němu nově můžete dokoupit aktualizaci map na 3 roky. Ty vycházejí minimálně 4x ročně.

TomTom Start 60 s doživotní aktualizací map je již k dostání za 5290 Kč s daní. TomTom Via 130 (4,3" LCD) pořídíte za 4490 Kč a Via 135 (5") za 4990 Kč s daní.

Zdroj: TZ TomTom
reklama