reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Watchdogs 2 a Dishonored 2 přichází, jukněte na trailery

10.11.2016, Jan Vítek, aktualita
Watchdogs 2 a Dishonored 2 přichází, jukněte na trailery
Studia Bethesda Softworks a Ubisoft už zveřejnila trailery spojené s vypuštěním her Watchdogs 2 a Dishonored 2, které přijdou na trh v prvním případě příští úterý a v druhém případě již zítra.
Máme tu tak druhá pokračování známých herních titulů, přičemž Dishonored 2 od společnosti Bethesda dorazí dříve jako akční adventura pro ty, kteří rádi skrytou akci. Video nám nejdříve představí pár hlavních záporňáků a pak už se věnuje tomu, jakým způsobem se jich budeme zbavovat, a to s využitím chladných i palných zbraní.





Dishonored 2 je připraven pro obvyklé platformy, čili Windows PC, Xbox One a PS4, přičemž v PC Gameru si hru mohli již vyzkoušet a dle něj se máme připravit na případné problémy s výkonem, a to s ohledem na doporučovaný hardware. Na počítači s výkonem mezi minimální a doporučovanou sestavou to prý není nic moc a snímkovací frekvence jde dolů především v oblastech s otevřenou krajinou. Bethesda uvádí v minimální specifikaci procesor o výkonu Core i5-2400/FX-8320 a kartu GeForce GTX 660 či Radeon HD 7970. Doporučen je pak Core i7-4770/FX-8350 a GeForce GTX 1060 se 6 GB paměti nebo Radeon RX 480 s 8 GB. AMD již vydalo betaovladače s podporou této hry, a to Radeon Software Crimson Edition 16.11.3. NVIDIA má své ovladače na Dishonored 2 připraveny již delší dobu. Před koupí této hry ale bude velice vhodné si přečíst, co k ní řeknou nedočkavci.


Watch Dogs 2 přijdou na trh 15. listopadu, ale zatím pouze v konzolové podobě a hráči s PC si počkají až do 29. listopadu. Ubisoft včera vypustil do světa příslušný trailer, jenž nás uvede do celého příběhu.


Ten se bude odvíjet v San Francisku a půjde o osud Marcuse Hollowaye, který se rozhodl vstoupit mezi Dedsec v reakci na obvinění ze zločinu, který neudělal (to říkají všichni). Pak mu ovšem nepůjde o nic menšího než o zničení velkého bratra, který sleduje a ovládá jeho okolí. I tuto hru budeme moci hrát tak, že se spolehneme na skrytou akci nevzbuzující pozornost, nebo naopak na oblíbený Rambostyl.

Zdroj: Hexus.net

reklama