reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

WD nabídne již 4. generaci zálohovacích zařízení Arkeia

28.6.2013, Jan Vítek, aktualita
WD nabídne již 4. generaci zálohovacích zařízení Arkeia
Společnost Western Digital představila novou, již čtvrtou generaci zálohovacích síťových zažízení Arkeia, která mají poskytnout oproti předchozí generaci vyšší výkon, dvojnásobnou kapacitu a také vylepšené funkce pro snadné využití. Tato...
Společnost Western Digital představila novou, již čtvrtou generaci zálohovacích síťových zažízení Arkeia, která mají poskytnout oproti předchozí generaci vyšší výkon, dvojnásobnou kapacitu a také vylepšené funkce pro snadné využití. Tato zařízení jsou určena pro malé a střední podniky.





K dosažení vyššího výkonu zde dopomohou rychlejší procesory Intel Xeon (popřípadě slabší Atom), až 96 GB paměti a také u vybraných modelů integrovaná SSD. Kromě uvedeného mají také volitelnou páskovou mechaniku LTO4 a dosahují diskové kapacity od 2 TB do 12 TB v případě WD Arkeia R120 a R220. Modely RA4300, RA4300T, RA5300, RA6300 pak dosahují kapacity až 48 TB s využitím pole RAID 6.

Součástí nové generace je také software WD Arkeia 10.1 s jednoduchým průvodcem instalací a nastavením a také s možností hybridního zálohování do vzdáleného cloudového úložiště. Vedle toho tu je také Seed and Feed pro dodatečné síťové replikační zálohování využitím disků připojených přes USB. Všechny verze jsou také postavené na discích WD řady RE, což je podniková třída.

Nové WD Arkeia budou k dostání od července s doporučenou cenou od 7800 euro bez daně. Na produkty je poskytována neomezená technická podpora po dobu jednoho roku, roční upgrade softwaru a roční omezená záruka.

Zdroj: TZ WD - Arkeia
reklama