reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

YouTube Music Key: neomezený přístup k hudbě i klipům

13.11.2014, Jan Vítek, aktualita
YouTube Music Key: neomezený přístup k hudbě i klipům
Server YouTube spouští novou službu Music Key, která bude provozována po boku existující Google Play Music. Music Key nám nabídne neomezený, ale placený přístup ke streamované hudbě či klipům i možnost stahování celých alb.
Google a jeho server YouTube tedy přichází s novou možností, jak si legálně stahovat hudbu a videoklipy, a to v ceně cca 350 Kč za měsíc. Za tuto částku si tedy budeme moci neomezeně poslouchat reklamami nezatížené audio či video streamy s hudbou a stahovat komplení alba či osobní mixy pro offline poslech. YouTube Music Key je zatím k dispozici v betaverzi, ovšem zatím ne u nás. Tuto službu mohou zatím využít zákazníci ve Velké Británii, US, Itálii, Španělsku, Portugalsku, Finsku a Irsku.





K dispozici je také příslušná mobilní aplikace, do níž v nejbližích dnech přibyde možnost sledování oficiálních hudebních klipů. Využít ji mohou majitelé zařízení s iOS a samozřejmě s Androidem, případně se bude moci využít internetový prohlížeč.





Google dle vlastních slov před spuštěním Music Key podepsal dohody se stovkami hudebních labelů po celém světě, a to včetně trojice největších. Music Key přitom bude pracovat po boku Google Play Music All Access, přičemž předplatitelé jedné služby dostanou automaticky možnost využít i tu druhou.

Přístup do betaverze je zatím jen na pozvání, ale to nás ostatně v našich končinách ani nemusí trápit. Spíš by nás mělo zajímat to, kdy Google plánuje Music Key přinést i do dalších regionů.

Zdroj: Hexus.net
reklama