reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Zajímá Vás něco o Gigabyte? Zeptejte se v našem fóru!

3.2.2015, Karel Polívka, aktualita
Zajímá Vás něco o Gigabyte? Zeptejte se v našem fóru!
Ve spolupráci s českým zastoupením společnosti Gigabyte jsme vytvořili podpůrné fórum pro jejich základní desky a mini PC BRIX, v němž bude na Vaše otázky odpovídat její zástupce. Pokud Vás o těchto produktech něco zajímá, neváhejte o tom do této sekce napsat.
Témata v této sekci budou dvojího typu. Návštěvníci v ní mohou pokládat své otázky (při tvorbě doporučuji dbát na výstižné formulace nadpisů) a zástupce Gigabyte v ní bude informovat o jejich novinkách (bez ohledu na to budeme zde v magazínu nadále zpracovávat vlastní aktuality o tom, co nám bude připadat jako nejzajímavější).





Následuje úvodní oslovení Vás, čtenářů Světa hardware, zástupcem společnosti Gigabyte, který bude v dané sekci odpovídat na Vaše otázky a zároveň v ní působit jako moderátor:



Vítejte v sekci "Gigabyte - co Vás zajímá"!

Po letech diskuze jsme využili nabídku magazínu Svethardware.cz a jsme tu s Vámi.

Vstup na fórum je pro nás v této podobě novinkou, a proto Vás ze začátku prosíme o určitou míru tolerance. Berte fungování této sekce stejně jako testování beta verze softwaru. Věříme, že se nám v brzké době podaří odladit vše tak, aby pro Vás byla tato část fóra přínosem.

Sekce je moderovaná přímo zaměstnanci lokálního zastoupení společnosti GIGABYTE, kteří jsou schopni se vyjádřit k těmto produktům: základní desky a mini PC BRIX.

Budeme rádi za jakoukoliv zpětnou vazbu a těšíme se spolupráci.
GIGABYTE tým CZ&SK



Před založením tématu je třeba se v našem diskuzním fóru přihlásit (v pravém horním rohu). Po přihlášení budete moci zadat svou otázku po kliknutí na tlačítko "+ Zveřejni nové téma".

V prostředí našeho diskuzního fóra jde v pořadí o již 3. podpůrnou sekci (ta první je věnovaná produktům Alphacool a ta druhá produktům Cooler Master) a v jednání jsou další, abyste se mohli ptát přímo odpovědných zástupců výrobců HW na věci, které Vás zajímají. Naše fórum nechť slouží mimo jiné jako platforma pro takovouto komunikaci, do které za redakci nechceme vstupovat.
 
Zdroj obrázku: Pixmac
reklama