reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Základní deska MSI Z77IA-E53 přichází do prodeje

23.8.2012, Štepán Veselý, aktualita
Základní deska MSI Z77IA-E53 přichází do prodeje
Společnost MSI zahájí prodej základní desky Z77IA-E53. Je formátu micro-ITX a disponuje čipsetem Z77 Express. Zároveň je vhodná i pro přetaktování a to především díky 7fázovému modulu VRM. Jsou zde i funkce jako OC Genie II, ClickBIOS UEFI...
Společnost MSI zahájí prodej základní desky Z77IA-E53. Je formátu micro-ITX a disponuje čipsetem Z77 Express. Zároveň je vhodná i pro přetaktování a to především díky 7fázovému modulu VRM. Jsou zde i funkce jako OC Genie II, ClickBIOS UEFI a přetaktování pomocí jediného tlačítka.




Její napájení je zajištěno pomocí jednoho 24pinového konektoru ATX a jednoho 8pinového EPS. Dále zde nalezneme socket LGA 1155 a dva paměťové sloty DDR3 DIMM podporující až 16 GB dual-channel DDR3 RAM. Použit je jeden slot PCIe 3.0 x16 a jeden mPCIe 2.0.




Pro připojení úložišť zde jsou dva porty SATA 6 Gb/s, dva SATA 3 Gb/s a jeden eSATA 3 Gb/s. Nachází se zde i čtyři porty USB 3.0 (dva na zadním panelu a dva připraveny k vyvedení) a vícero portů USB 2.0, přičemž jeden z nich je určen pro dobíjení připojených zařízení.




Použit je 6kanálový čip HD Audio s 8kanálovým optickým výstupem SPDIF, gigabitový Ethernet, Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth a jeden port PS/2. Připojení k zobrazovacím zařízením zajišťuje jeden výstup D-sub a jeden HDMI. Přesná cena základní desky MSI Z77IA-E53 nebyla oznámena, nicméně je možné předpokládat, že nebude patřit mezi nejlevnější modely svého formátu na trhu.

Zdroj: TechPowerUp
reklama