reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
20.6.2016, Jan Pánek, Kateřina Hoferková, článek
Elon Musk je nepochybně jednou z nejzajímavějších, ale i nejkontroverznějších osobností dnešního průmyslu a jeho cíl je jasný: cestovat na Mars. Jeho život byl a je plný zvratů, ale i důmyslných nápadů.
Deluxa (225) | 25.9.201815:09
Ja neviem mal tolko projektov a vsetky boli k nicomu a po chvilke zomreli. Zaujimave na tom je to, ze presne vedel s kym sa spojit,kedy projekt predat alebo sa ho zbavit a zaroven aj zarobit. Napriek tomu ho nazyvaju inovatorom,geniom a co ja viem co este :D vtipne, ked zatial nevyrobil a nepriniesol nic co by bolo dotiahnute do konca a naozaj pouzitelne alebo inovatorske. Ak polozite otazku muskofilom jeho obdivovatelom, co konkretne Elon vymyslel, co tu uz pred tym nebolo, odpovede sa nedockate. Mne vychazda, ze aj jeho klucove projekty SpaceX a Tesla coskoro zomru, je to len otazka casu.­(vid audit nasa­) Uplne najzaujimavejsie je aku euforiu a bublinu dokaze nafuknut okolo svojich ­"nepodarkov­". V tomto jedine tuto vtipnu figurku obdivujem. Vie ako v dnesnej dobe prezentovat seba a predat svoj produkt nech je akykolvek.
Odpovědět0  0
akapl (6) | 6.7.201621:35
Elon Musk je velice zajímavý člověk. Dokázal toho už tolik, že by to vydalo na několik životů. Jsem rád, že jsem se o něm dozvěděl nějaké podrobnosti. Těším se na pokračování článku!
Odpovědět1  1
superman25 (5) | 29.6.20169:35
Ahoj za me je takovýto článek jednoznačně super. Svethardware navštěvuji právě kvůli jeho variabilitě a zajímavým informacim nejen ze světa osobních počítačů, ale právě i z ostatních odvětví spojených právě s rozvojem IT. Právě diky rozmachu IT je dnes nějaký ten procesor,mikroprocesor mikropocitac nebo jakákoliv forma pocitace obsažena snad v kazdem odvětví od,Letectví,Vesmírných letů, zdravotnictví, mobilní technologie,hodinkek,aut,po merici přístroje používané vědci v nejrůznějších odvětvích až po chytré spotřebiče usnadňující každodenní zivot každému z nás. Takze jednoznačně by byla hloupost se tím nezaobirat. Jen tak dál kluci skvělá práce.
Odpovědět2  1
vcharvat (31) | 25.6.201620:07
Ashlee Vance ­- Elon Musk
Odpovědět0  0
batmaster (699) | 20.6.20169:22
Vše je dneska propojeno a mě osobně se tyto články líbí. Informací není nikdy dost. Pokud nejsou zpracovávány na úkor informací o WH, tak proč ne.

Za mě za článek palec nahoru. :­)

PS: Co mě nezajímá nečtu.
Odpovědět3  0
M1arny (6) | 20.6.20169:22
Tak nevím ale když se narodil v roce 1971 a v roce 1988 přiletěl do Kanady ve věku 20 let tak buď ovládá časoprostor nebo si autor zrovna nedal práci s fakty...
Odpovědět2  1
631275 (287) | 20.6.20169:45
No a co, tak to bylo v roce 89 a bylo mu 18.

Při čtění jsem si toho taky všiml ale necítil jsem potřebu se tím zabývat, natož pak to komentovat. Zjištění správných údajů trvalo asi pět vteřin. Verifikovat je nebudu.
Odpovědět2  2
M1arny (6) | 20.6.201610:31
Nejde o potřebu se vyjadřovat ale je otázka nakolik jsou pak ostatní informace věrohodné a jestli pak má tento članek nějakou hodnotu nebo je to jen hromada nesmyslů aby se něco napsalo a hlavně četlo...
Odpovědět2  0
Jan Pánek (23) | 20.6.201612:01
Díky, asi šotek. Všechny informace ze článku jsou věrohodné, vycházeli jsme hlavně z oficiálních materiálů, a pokud ne, vše se ověřovalo.
Odpovědět0  0
katzz (3) | 20.6.20168:04
Nechápu proč jsou tady pořád články o vesmíru, kdybych se zajímal o vesmír, budu navštěvovat weby o vesmíru a ne web o počítačích.
Odpovědět2  12
hobitt (64) | 27.6.201612:56
No tak co děláte tady na tomto webu?

Svět hardware naštěstí není jen o hardwaru počítačů.
Slovo hardware se předkládá jako železářství, výzbroj, technické vybavení počítačů, vojenská technika.

Počítače jsou jen jednou skupinou, ale jinak tento web může podle svého názvu psát prakticky o čemkoli, protože hardware je v podstatě jakákoli technika.

Nehledě na to, že majitelé webu si můžou psát na svém webu o čem chtějí i kdyby se jmenoval třeba ­"svět myší­".

A jestli chcete tak ovlivnění toho co byste chtěl číst můžete vyplnit formulář při registraci kde se majitelé webu ptají jaké články chcete číst. Ale to je tak všechno co můžete. Nebo si založte svoje stránky, kde si můžete psát o cem chcete.
Odpovědět0  1
Karel Polívka (1065) | 28.6.20160:36
Děkujeme za podporu. Z osobních počítačů se už zkrátka stala běžná spotřební elektronika, o jejíž komponenty se lidé už tolik nezajímají. Naproti tomu zde máme poslední dobou zajímavý rozvoj v jiných technologických oblastech, které rozhodně stojí za pozornost ­(3D tisk, drony, robotika, průzkum vesmíru...­). Pokud chceme nabízet stále něco zajímavého ke čtení, bylo rozšíření tematického záběru nevyhnutelné.

Jsem rád, že zmiňujete dotazník v rámci registrace, jelikož právě jeho výsledky ­(aneb zpětná vazba od našich registrovaných čtenářů­) předcházely tomu, než jsme o těchto tématech začali psát ve větší míře. Jak se ukázalo, tématika průzkumu vesmíru naše čtenáře také zajímá, což je mimochodem zřejmé i z této diskuze. Potvrzují to nejen výsledky toho dotazníku, ale i následná čtenost našich článků na toto téma.
Odpovědět1  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.