reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

ZOWIE GEAR nabídne omezenou edici mechanické klávesnice

26.7.2013, Jan Vítek, aktualita
ZOWIE GEAR nabídne omezenou edici mechanické klávesnice
Společnost ZOWIE GEAR se rozhodla přinést na trh omezenou edici klávesnice Celeritas, která má bílou barvu. Klávesnice je vybavena mechanickými tlačítky Cherry MX Red, o nichž víme, že mají lineární průběh stisku a při něm kladou 45g odpor....
Společnost ZOWIE GEAR se rozhodla přinést na trh omezenou edici klávesnice Celeritas, která má bílou barvu. Klávesnice je vybavena mechanickými tlačítky Cherry MX Red, o nichž víme, že mají lineární průběh stisku a při něm kladou 45g odpor.





Klávesnice je to celkem jednoduchá a řadu uživatelů jistě potěší, že tu máme dvouřádkový Enter, dlouhý Backspace a také dlouhý levý Shift. Roura se tedy v tomto případě vetřela k pravému Shiftu, alespoň u základní verze. ZOWIE White Celeritas bude přitom k dispozici v americké, německé, francouzské, anglické, japonské a tchaj-wanské verzi, ovšem u nás se periferie této značky prodávají také.





Klávesnice se připojuje přes USB a v takovém případě zvládne anti-ghosting pro šest kláves (s rozhraním PS/2 je tu kompletní anti-ghosting). Její mechanická tlačítka mají pozlacené kontakty, stejně jako samotný USB konektor. Dále nám nabídne možnost přepnout funkci klávesy Windows na Control, alternativní funkce kláves F poslouží pro ovládání multimédií a dále je zmíněna funkce ZOWIE RTR, jež umožní nastavit čtyři různé rychlosti opakování příkazů stisknuté klávesy (normal, 2x, 4x, 8x).

V balení se nacházejí dvě sady klávesových čepiček, a to bílé a černé, jak ukazují okolní fotografie. To vše získáme za doporučenouy cenu 130 euro, přičemž v americe zákazníci zaplatí stejnou částku, ovšem v dolarech.

Zdroj: techPowerUp
reklama