reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Acer představil tablety Iconia W700 a W510

7.9.2012, Jan Vítek, aktualita
Acer představil tablety Iconia W700 a W510
Společnost Acer si na IFA 2012 připravila také nové produkty, z nichž si nyní představíme dva, a to tablety Iconia W700 a W510. Model W700 slibuje štíhlé provedení a také k němu zákazník dostane kolébku, která mu poskytne oporu při uložení...
Společnost Acer si na IFA 2012 připravila také nové produkty, z nichž si nyní představíme dva, a to tablety Iconia W700 a W510. Model W700 slibuje štíhlé provedení a také k němu zákazník dostane kolébku, která mu poskytne oporu při uložení na výšku i na šířku. V poloze na šířku může být sklopen pod úhlem 70° při sdílení médií a prezentací nebo pod úhlem 15° pro lepší dotykové ovládání. Při uložení na výšku bude zase lepší při čtení nebo prohlížení webu.





Kolébka ale není jen tupý kus plastu, ale spíše také i dokovací stanice, neboť je vybavena třemi porty USB 3.0, napájecím konektorem a snad i dalšími rozhraními, o nichž se ale zpráva nezmiňuje. Lze také předpokládat, že prozatím možná ani samotný výrobce neví, co všechno nakonec tablet se svou kolébkou nabídne, vždyť okolní obrázky jsou pouze renderované a ne fotografie reálného produktu.

Dále tu je 11,6" dotykový displej s rozlišením Full HD, zadní webová kamera s vysokým rozlišením Acer CrystalEye a přední CrystalEye HD, zvuk s Dolby Home Theater v4, port micro HDMI a pak máme možnost připojit klávesnici pomocí rozhraní Bluetooth, ale to je celkem samozřejmé. Co se týče hardwarové výbavy, ta bude založena na procesorech Intel, tedy nejspíše Ivy Bridge. Výdrž na baterie pak má být kolem 8 hodin.





Acer Iconia W510 bude také evidentně určen pro Windows 8, což je jasné z obrázků. Jedná se o tablet vybavený odpojitelnou klávesnicí, stejně jako řada Asus Transformer, jejíž nejnovější zástupce Transformer Book byl představen také na IFA 2012. Vybaven je 10,1" displejem neurčitého typu a rozlišení (nejspíše IPS a Full HD), dále tu také budeme mít micro HDMI a k tomu 32 GB paměti, přídavnou baterii v klávesnici pro prodloužení výdrže až na 18 hodin a také ochranu přístroje a dat pomocí modulu TPM.

Zdroj: TZ Acer
reklama