reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

AMD Raise the Game: hry zdarma k Radeonům

15.7.2020, Jan Vítek, aktualita
AMD Raise the Game: hry zdarma k Radeonům
Společnost AMD si vedle akce na podporu prodeje procesorů Ryzen 7 a 9 připravila také Raise the Game pro grafické karty Radeon RX 5000. Ta se tak týká moderních Radeonů s čipy Navi a her Godfall a World of Warcraft: Shadowlands.
Zájemci o novou kartu z řad AMD Radeon RX 5000 si tak mohou rozšířit svou herní knihovnu především o titul Godfall, jehož kopii dostaneme ke kartě AMD Radeon RX 5700, RX 5600 i RX 5500, stejně jako k desktopovým či mobilním PC, které je obsahují. Nutné je pochopitelně to, abychom si daný hardware pořídili v obchodě, který s firmou AMD navázal příslušnou spolupráci, což u nás může být Alza, T.S.Bohemia, CZC.cz či AT Computers. Plné znění podmínek akce najdete zde
 
 
Godfall tak dostaneme ke všem verzím Radeonu RX 5000, ovšem pokud někdo bude chtít i World of Warcraft: Shadowlands, pak tento titul získají jen čerství majitelé karet či PC s kartami AMD Radeon RX 5700 XT, RX 5700 nebo RX 5600 XT.
 
Akce AMD Radeon Raise the Game byla odstartována včera odpoledne a potrvá až do 3. října tohoto roku, takže na rozmýšlení máme dost času a do té doby bychom už měli vědět i to, jak jsou na tom nové generace Radeonů a GeForce. Získané kupóny pro hry pak můžete uplatnit nejpozději do 7. listopadu. 
 
Godfall je chystaná exkluzivita založená na Unreal Engine 4 pro Playstation 5, která bude vedle toho i na PC, ovšem pouze v obchodě Epic Game Store. Optimalizovaná bude zvláště pro procesory Ryzen a karty Radeon, přičemž datum jejího vypuštění na trh ještě nebylo stanoveno. Jde o akční RPG zasazené do fantasy světa rozděleného na říše země, vody, vzduchu, ohně a duše, kde budeme mít za úkol jako člen skomírajícího řádu Knight's Order zabránit apokalypse, jak jinak. Tato hra se také označuje jako "looter-slasher", čili si prostě můžeme představit obdobu Shadow of Mordor.
 
Vedle toho tu máme World of Warcraft: Shadowlands, čili expanzi velice dobře známé online hry. Přijít by měla někdy v listopadu. 
 
Zdroj: AMD


reklama