reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

AMD slibuje na CES 2020 ukázat nové výkonné produkty

2.1.2020, Jan Vítek, aktualita
AMD slibuje na CES 2020 ukázat nové výkonné produkty
AMD se chystá na CES 2020 opět zaujmout prezentací nových výkonných produktů, takže můžeme očekávat přehled toho, co si pro nás tato firma chystá pro tento rok. Prezentace proběhne už v pondělí. 
CES 2020 oficiálně odstartuje příští týden v úterý, takže AMD bude mít opět příležitost, jak ještě před otevřením bran tohoto veletrhu prezentovat své portfolio a slova se opět ujme CEO Lisa Su, a to v Mandalay Bay, Las Vegas. 
 
 
Hned je třeba také dodat, že v nejbližší době očekáváme, že AMD vypustí na trh 64 a nejspíše i 48jádrové procesory Threadripper 3. generace a také by měla nastoupit karta Radeon RX 5600 XT, možná i se slabší variantou RX 5600. Právě tyto produkty by AMD už mohlo a mělo představit s tím, že se dozvíme i datum jejich nástupu na trh a ostatní podrobnosti, což pak platí i pro nové mobilní procesory Ryzen. 
 
Vedle toho ale lze očekávat i výhled do budoucna, podobně jako když byly loni představeny procesory Ryzen 3. generace, jež nakonec přišly na trh až po půl roce. Nicméně AMD ve svém tweetu mluví konkrétně o HPC, čili High-Performance Computing, což je obvyklý výraz pro serverové produkty. 
 
 
Jenomže CES je zkratka pro Consumer Electronics Show, takže budeme předpokládat, že AMD tím myslí obecně vysoký výkon svých produktů. Dozvědět bychom se tak mohli více o 4. generaci procesorů Ryzen či obecně o nové generaci Zen 3 chystané nejspíše na 7nm technologii s EUV od TSMC. Vyhlížet můžeme také nové výkonnější Navi, ať už v podobě PC karet nebo v konzolích od Sony a Microsoftu. 
Sledovat budeme moci živý stream na YouTube kanálu firmy AMD, a to jako řadě jiných případ§ vzhledem k časovému posunu v nepříliš vhodnou dobu: 6. ledna ve 23:00. 
 
 Zdroj: AMD via Twitter 


reklama