reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Amos Software představuje nové tablety Wacom

18.9.2007, Jan Vítek, aktualita
Amos Software představuje nové tablety Wacom
Společnost Amos Software přichází jako autorizovaný distributor se třemi novými tablety od firmy Wacom. Jednak je to Intuos3 Special Edition s Penabled technologií, jenž byl uveden na trh včera a prodává se ve dvou velikostech - A5 Wide...
Společnost Amos Software přichází jako autorizovaný distributor se třemi novými tablety od firmy Wacom. Jednak je to Intuos3 Special Edition s Penabled technologií, jenž byl uveden na trh včera a prodává se ve dvou velikostech - A5 Wide a A4 Regular. Od standardní řady Intuos3 se odlišuje černým provedením a bonusovým nástrojem v balení - Intuos3 Airbrush pro americkou retuš. Vedle toho je zde osm konfigurovatelných tlačítek a dva dotekové proužky. Tlačítka si můžete nastavit pro každou aplikaci zvlášť a dotekové proužky můžete jednoduše používat jako scrollovací kolečko myší. Také pero má svá tlačítka, jež standardně fungují jako u myši, ale můžete si snadno vytvořit vlastní pop-up menu.



A další dva tablety jsou Bamboo One a Bamboo Fun. Ty mají oslovit spíše nenáročné uživatele, takže se hodí pro domácí úpravu fotografií a také v kancelářských aplikacích. Tablet Bamboo Fun přichází ve dvou verzích - Bamboo Fun Small (A6 Wide) a Bamboo Fun Medium (A5 Wide). K nim dostanete v balení Adobe Photoshop Elements. Tablety pak obsahují čtyři konfigurovatelná tlačítka, dále Touch Ring pro rolování stránek nebo zoomování. Pero je pak vybaveno dalšími dvěma tlačítky a gumou. I tyto tablety byly uvedeny na trh včera.

Zdroj: Amos Software
reklama