reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Antec a Razer spolupracují na malé herní skříni

5.9.2016, Jan Vítek, aktualita
Antec a Razer spolupracují na malé herní skříni
Společnost Antec, kterou známe jako výrobce počítačových skříní, jenž má blízko k Chieftecu, si připravuje ve spolupráci s firmou Razer novou malou počítačovou skříň. Určena bude pro malé, ale výkonné sestavy založené na deskách Mini ITX.
Společnost Antec letos oslaví dokonce už své třicetileté výročí založení, a tak je vidět, že je to ve světě počítačových komponent už veterán. Nabízí počítačové skříně a jiné komponenty, které s nimi souvisí a zaměřuje se na trh Udělej si sám (DIY), přičemž nyní bude představena speciální verze modelu Antec Cube. Vyrábět ji bude v barvách Razeru, a to včetně jeho známého loga, takže je ihned jasné, že jde o herní skříň.





Počítačová skříň Antec Cube byla představena již na PAX West 2016 a její nová verze má být prý výsledkem "rozsáhlé spolupráce mezi Antecem a Razerem". Nicméně ve skutečnosti to pochopitelně bude jen mírně upravená verze původní skříně, která dostane zelené logo plus jiné zelené detaily, nápis RAZER v interiéru a také podsvícení. My jsme si ale skříň Antec Cube ještě nepředstavili v žádné verzi, takže to nyní můžeme napravit.





Interiér této skříně vypadá velice jednoduše a vejde se do něj jedno 3,5" zařízení plus až čtyři 2,5". Dále tu máme celkem tři rozšiřující sloty, takže nebude problém s osazením opravdu tlusté grafické karty, která může být navíc až 350 mm dlouhá. Nepřekvapí pak oddělená komůrka pro standardní napájecí zdroj formátu ATX, který bude mít před sebou potřebné místo pro umístění kabelů. Boční panely i velká část vrchního pokrývá značně zatmavené plexisklo a pak se můžeme těšit na nové zámky bočnic, jaké používá už delší dobu firma Lian Li. Tyto zámky stačí stisknout, aby uvolnily své sevření, takže odstranění bočnice bude dílem okamžiku.

Za zmínku také stojí to, že přední panel skříně není vyroben z plastu, ale z kombinace 3mm hliníku a 0,8mm oceli SECC. Zelené LED pásky lemují spodní pravý a levý okraj a zeleně bude zářit také zadní ventilátor a kulatý vypínač nahoře.

Antec Cube s podtitulem Designed by Razer ještě není v sériové výrobě. Ta začne až v říjnu, takže dosud nebylo ani ohlášeno to, kdy a s jakou cenou tato skříň přijde na trh. To se dozvíme až někdy ke konci roku.

Zdroj: techPowerUp
reklama