reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Antec představil herní počítačovou skříň Nine Hundred Two

23.1.2009, Martin Tichovský, aktualita
Antec představil herní počítačovou skříň Nine Hundred Two
Společnost Antec představila novou herní počítačovou skříň s názvem Nine Hundred Two, která v sobě kombinuje vylepšený design a jisté nové možnosti oproti předchozí verzi Nine Hundered. U nové počítačové skříně také naleznete celkem devět...
Společnost Antec představila novou herní počítačovou skříň s názvem Nine Hundred Two, která v sobě kombinuje vylepšený design a jisté nové možnosti oproti předchozí verzi Nine Hundered. U nové počítačové skříně také naleznete celkem devět externích 5,25palcových pozic, které se dají kombinovat s interními 3,5palcovými pozicemi. Nine Hundred Two je také vybaven modrým doplňkovým LED osvícením u všech interních ventilátorů.



Naleznete zde celkem čtyři ventilátory, dva 120mm na straně přední, jeden 200mm na straně vrchní, který má možnost svítit až třemi barvami, a jeden 120mm na zadní straně. Nová herní počítačová skříň od společnosti Antec pojme základní desky ve formátu mini-ITX, microATX a standardní ATX. Na zadní straně nabídne skříň celkem osm slotů pro karty do základní desky – především pro 3-way SLI.



Nine Hundered Two je ve své vrchní části vybaven vstupně/výstupním rozhraním v podobě čítající 2x USB 2.0, eSATA a audio vstupy/výstupy. Novinka od společnosti Antec vlastní rozměry 493 mm × 218 mm × 472 mm s hmotností přibližně 13 kg a bude dostupná bez napájecího zdroje za cenu okolo 220 amerických dolarů.

Zdroj: Guru3D
reklama