reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

APC představuje univerzální baterie pro notebooky

10.1.2007, Marek Štelčík, aktualita
APC představuje univerzální baterie pro notebooky
Společnost APC představila své nové řešení, jak prodloužit pracovní dobu Vašich notebooků. Jedná se totiž o univerzální přenosné baterie. Ty budou dostupné ve třech variantách, kde vlajkovou lodí je model Universal Notebook Battery 90, tedy...
Společnost APC představila své nové řešení, jak prodloužit pracovní dobu Vašich notebooků. Jedná se totiž o univerzální přenosné baterie. Ty budou dostupné ve třech variantách, kde vlajkovou lodí je model Universal Notebook Battery 90, tedy externí 90W baterie o bsahující navíc externí USB porty.


První model nese název Universal Notebook Battery 50 a jedná se o externí zdroj energie, který poskytne až 4hodiny práce navíc. Délka samozřejmě závisí na modelu Vašeho notebooku a vytížení. Hmotnost je asi 0,4kg a cena potom 99 amerických dolarů. Universal Notebook Battery 70 a 90 jsou svými rozměry o něco větší, na druhou stranu je můžete dát jednoduše pod Váš notebook. Tyto dva tenké modely navíc obsahují jeden USB port (druhá verze dokonce 2 USB porty) pro připojení a napájení dalších zařízení. Model Universal Notebook Battery 90 pak navíc obsahuje malý displej pro zobrazování užitečných informací. Společnost dodává, že by neměl být problém připojit žádný běžný druh notebooku.




Dva posledně zmiňované modely pak prodlouží výdrž notebooku až o 6 respektive 8 hodin. Stanovené ceny jsou potom 149 a 199 amerických dolarů. Všechny tři modely budou dostupné v černé barvě a k dostání mají být během prvního čtvrtletí tohoto roku.

Zdroj: laptoplogic
reklama