reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Apple se chystá na Fitness+, prodává jóga kostky i podložky

10.12.2020, Milan Šurkala, aktualita
Apple se chystá na Fitness+, prodává jóga kostky i podložky
Společnost Apple na některých trzích už brzy spustí službu Fitness+ s cvičícími programy nabízení přes předplatné. Připravuje se na to i obchod s příslušenstvím, kde se objevily podložky i jóga kostky.
Už za pár dní, 14. prosince 2020, bude spuštěna nová služba Apple Fitness+. Jde o službu nabízenou přes předplatné za $9,99 měsíčně, případně $79,99 ročně, což poplatek sníží na $6,67 za měsíc. Uživatelé zde najdou nejrůznější cvičební programy pro různé cíle, kterých chce člověk dosáhnout. Vše se propojuje i s produkty Apple, jako jsou např. chytré hodinky Apple Watch. Díky tomu lze měřit uživatelův pokrok v rámci doby. Aby Apple pokryl co nejvíce produktů, nabízí uživatelům nově i prostředky ke cvičení.
 
Apple Manduka podložka
 
V jeho obchodu tak lze nyní nalézt i jóga podložky na cvičení. Manduka eKOlite Yoga Mat je 4mm podložka za $77,95, druhou v nabídce je pak tlustší podložka Manduka 6 mm Performance Yoga Mat za $119,95. Výčet zakončuje korková jóga kostka Manduka Cork Yoga Block za $19,95. Apple tak opět ukazuje, jak je schopen rozšiřovat portfolio svých služeb přes předplatná a výrobků, které prodává. Jak to vidíte vy, vidíte ve službě Fitness+ smysl a uvítali byste ji i v ČR? Pro zajímavost, odobné služby nabízí i společnosti Fitbit nebo Peloton.


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama