reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Asus představil nový hardware pro hráče

12.1.2011, Jan Vítek, aktualita
Asus představil nový hardware pro hráče
Společnost Asus na veletrhu minulý týden představila řadu herních produktů, mezi něž se řadí základní deska ROG Rampage III Black Edition pro procesory do LGA 1366, které zůstávají stále nejsilnějšími desktopovými modely Intelu. Deska je...
Společnost Asus na veletrhu minulý týden představila řadu herních produktů, mezi něž se řadí základní deska ROG Rampage III Black Edition pro procesory do LGA 1366, které zůstávají stále nejsilnějšími desktopovými modely Intelu. Deska je vybavena síťovou-zvukovou kartou ROG Thunderblot se zvukovým čipem XONAR a síťovou jednotkou Killer E2100 od Bigfoot Networks



Pak byla předvedena grafická karta HD 6870 DirectCU s technologií Super Alloy Power, která má díky speciálním slitinám v cívkách, kondenzátorech a MOSFETech nabídnout až 15% nárůst výkonu a 2,4x prodloužení životnosti. Ovšem čert ví, co za tímto vůbec stojí. Chladicí systém DirectCU je založen na přímém styku heatpipe s čipem, což dobře známe ze světa CPU chladičů.



Třetím produktem je herní headset ROG Vulcan ANC s Active Noise Cancellation a 30dB pasivní izolací proti okolnímu hluku. Asus slibuje konstrukci, která nám nezpůsobí otlaky ani po delším hraní, 40mm měniče a všesměrový mikrofon rovněž s funkcí potlačení ruchů.



Nakonec zmíním herní router RT-N66U (ano, opravdu herní router) s propustností až 450 Mb/s na pásmo. Pracuje s frekvencemi 2,4 GHz i 5 GHz, podporuje až 300 tisíc souběžných datových relací, má hardwarový NAT a gigabitové ethernetové porty.



A samozřejmě vypadá zle.

Zdroj: TZ Asus
reklama