reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Asus ukázal Rampage III Formula

6.8.2010, Jakub Doležal, aktualita
Asus ukázal Rampage III Formula
Rodina produktů Republic of Gamers (ROG) se již brzy rozroste o dalšího člena. Asus totiž plánuje vydat základní desku pro patici LGA 1366 pod označením Rampage III Formula. Připravte se na špičkovou výbavu, ale i vysokou cenu. Barevné provedení...
Rodina produktů Republic of Gamers (ROG) se již brzy rozroste o dalšího člena. Asus totiž plánuje vydat základní desku pro patici LGA 1366 pod označením Rampage III Formula. Připravte se na špičkovou výbavu, ale i vysokou cenu.



Barevné provedení bude stejné jako u ostatních produktů z rodiny ROG, tedy černo-červené. Pod chladiči na desce nalezneme highendový čipset Intel X58, který je určen výhradně pro procesory Intel Core i7. Tyto nejvýkonnější procesory disponují 3kanálovým paměťovým řadičem a dokáží plně využít paměti DDR3. K dispozici bude celkem šest slotů. Napájení procesoru obstará 8fázové digitální PWM.



Pro grafické karty jsou připraveny tři pozice s rychlostí x16 a podporován je jak CrossFireX, tak SLI. Dva pevné disky obslouží řadič SATA 6.0 Gbps a pro dalších 6 disků je připraveno SATA 3.0 Gbps. Externí disky lze připojit přes rychlé USB 3.0.



Hráči online her jistě ocení gigabitový Ethernet, který je navíc vybaven priorizací herních packetů. Kvalitní poslech hudby je možný díky integrované zvukové kartě SupremeFX X-Fi 2. Vzhledem k množství použitých komponent nikoho nepřekvapí formát ATX. Dostupnost u prodejců je plánována na konec toho měsíce za blíže neurčenou cenu.

Zdroj: TCM
reklama