reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Avengers od Square Enix budou představeni příští týden

5.6.2019, Jan Vítek, aktualita
Avengers od Square Enix budou představeni příští týden
Nyní už je opravdu na čase, aby Square Enix blíže představili svůj očekávaný hit, a sice The Avengers. Závěrečný Endgame už sice zmizel z nabídky kin, ale na letošním E3 to bude ještě žhavé téma.
Square Enix představili hru The Avengers už před několika lety a ví se, že na ní pracují lidé z Crystal Dynamics, kteří mají za sebou sérii Tomb Raider nebo Legacy of Kain. Nic dalšího ale dosud nebylo oficiálně sděleno, ale to se brzy změní, protože dle samotné společnosti Square Enix bude hra prezentována příští týden na E3. Vypadá to tak, že letošní ročník této herní akce bude z herního i hardwarového hlediska mimořádně zajímavý. 
 
 
Původně to mělo být ze strany vývojářů překvapení, ale to bylo vyslepičeno na oficiálních stránkách E3 s programem, kde byly zveřejněny detaily o chystané prezentaci. Dozvíme se díky tomu i to, že The Avengers bude "epická akční adventura, která bude kombinovat hru pro jednoho hráče s kooperativním režimem". Dle dalšího popisu budeme moci tvořit skupiny po čtyřech, vylepšovat schopnosti svých hrdinů a vůbec si je sami vyvíjet žádaným směrem. 
 
Square Enix se tak už pochopitelně rozhodli, že nebudou nic zapírat a rovnou sami slíbili diskusi z klíčovými vývojáři z Crystal Dynamics. Tu bude moderovat Andrea Rene, která moderovala rovněž diskusi o Anthem na E3 2018. 
 
Dozvíme se ještě, že v The Avengers budou zasazeni v neustále se rozšiřujícím světě, kde budeme moci hrát sami nebo v kooperaci s přáteli, ale to už se zčásti opakujeme. Lze si tak představit moderní hru, kterou se vývojáři budou snažit udržet neustále při životě přidáváním nových událostí, map, kampaní, předmětů, postav, atd. Doufejme jen, že pro hráče to bude znamenat i něco mnohem zábavnějšího, než je grinding.  
 
Zdroj: KitGuru


reklama