reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Baldur's Gate 3 bude odhalena příští týden na PAX East

19.2.2020, Jan Vítek, aktualita
Baldur's Gate 3 bude odhalena příští týden na PAX East
Studio Larian se loni postaralo o řádný rozruch oznámením, že na svá bedra vzalo pokračování série Baldur's Gate, která pro příznivce cRPG znamená to samé, co Half-Life ve světě FPS. Příští týden se už dozvíme mnohem víc.
Vývoj Baldur’s Gate 3 byl ohlášen už loni v červnu a vzhledem k tomu, že šlo o jeden z prvních titulů pro platformu Google Stadia, mluvilo se o tom, že by tato hra snad mohla dorazit velice brzy. Ale jak se rychle ukázalo, z něčím takovým nešlo počítat, i když tato hra už dávno dostala svou stránku na platformě Steam.
 
 
Studio Larian nám pak slíbilo, že brzy dodá podrobnější informace o tom, co můžeme očekávat, ale až dosud zůstalo jen u slibů. Příští týden na PAX East se ale konečně dočkáme a můžeme se těšit na to, že na show pro 1000 lidí streamovanou přes Internet (YouTube) se Baldur's Gate 3 ukáže v plné parádě, což znamená, že Swen Vincke (Creative Director) ji bude hrát přímo na jevišti. 
 
Dozvíme se také více o příběhu, který se bude totiž kolem rasy Mind Flayerů, dále o herních mechanikách, které zase budou založeny na 5. edici pravidel Dungeons and Dragons a odpovídat se bude i dotazy z publika. Larian si také chystá prezentaci v hale na PAX East, kde bude mít celý stánek věnovaný hře Baldur's Gate 3 a tam si ji vybraní zájemci budou moci sami vyzkoušet. 
 
 
Baldur’s Gate 3 byla ohlášena na E3 v minulém roce a od té doby se tým vývojářů rozrostl na 350 lidí (včetně outsourcingu). Tvůrci slibují přes 100 hodin herního času či obsahu a opět jednou bude na naší skupině dobrodruhů záviset osud celého Faerûnu. Informace také naznačují, že hlavní postava se bude potýkat se svým vlastním ďáblem, který ji bude sžírat zevnitř, což by se zvláště i po sérii Divinity Original Sin už dalo považovat za klišé i v rámci studia Larian. Ale uvidíme. 
 
Prezentace začne 27. února v 15:30 ET, takže u nás ve 21:30. 
 
 
Zdroj: Larian


reklama