reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

BitFenix ukázal barevné Aegis a mohutnou Pandoru

9.6.2015, Jan Vítek, aktualita
BitFenix ukázal barevné Aegis a mohutnou Pandoru
BitFenix na Computexu prezentovat své nové skříně, mezi něž patří také řada Aegis nabízející různobarevná těla a také velká Pandora. Tyto skříně mají dvě věci společné, a to PWM regulátor otáček ventilátorů a integrované 2,8" LCD.
BitFenix Aegis jsou menší skříně určené pro desky formátu Micro ATX a na trh přijdou v pěti barevných verzích, a to v černé, bílé, červené, modré a žluté. Všechny mají společný přední panel z lesklého černého plastu a také zbytek skříně vypadá, že má lesklý a hladký povrch. Všechny ukázané modely také měly velké boční plexisklo, pod nímž se ukazovaly fungující sestavy s vodním chlazením od Thermaltake.





Do těchto skříní můžeme vměstnat až 170 mm vysoký procesorový chladič a až 380 mm dlouhé grafické karty. Ty mohou být samozřejmě i dvě, neboť je pro ně připraveno celkem pět záslepek.




- klikněte pro zvětšení -


Uvnitř pak je místop pro čtyři 3,5" pevné disky nebo 2,5" zařízení, a to v odnímatelných diskových šachtách. Vepředu pak máme stejně jako u následující Pandory 2,8" displej a čtyřkanálový regulátor otáček ventilátorů s PWM, přičemž do chladicího systému zde patří až tři 120mm ventilátory vepředu (nebo dva 140mm), stejnou sestavu může nést i vrchní část skříně, dole je místo pro jeden 140mm ventilátor a vzadu pro jeden 120mm. Co se týče radiátorů vodního chlazení, nainstalovat můžeme dva pro 3x 120mm nebo 2x 140mm ventilátory. Obě tyto pozice pak chrání velké prachové filtry.





BitFenix Pandora svou přední částí tak trochu připomíná skříně Thermaltake Armor, ale na rozdíl od nich má daleko prostší design, alespoň co se týče exteriéru. Jedná se také o skříň, která staví na modelu Pandora ITX představeném na loňském Computexu, ovšem jde o daleko větší model pro desky ATX a také E-ATX. Vybavena je také osmi rozšiřujícími porty, čili se do ní vejdou i čtyři dvouslotové karty, a to s délkou až 380 mm. Pak tu máme prostor pro až 160 mm vysoký procesorový chladič a 220 mm hluboký zdroj.





Dovnitř se také vejdou dva pevné disky a tři 2,5" SSD či disky a i zde máme tedy 4kanálový PWM regulátor a 2,8" displej. Ten bude umístěn pod předním panelem a zobrazit si na něm budeme moci cokoliv, protože jde o barevné LCD. Poměr jeho stran je odhadem 2:3. Ventilátorových pozic tu máme dost, a to tři 120mm či dvě 140mm nahoře i vepředu a pak ještě 120mm vzadu. I zda máme možnost instalace radiátorů.

Zdroj: techPowerUp
reklama