reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

BitFenix uvádí oblíbené Prodigy M v barvě

21.8.2014, Jan Vítek, aktualita
BitFenix uvádí oblíbené Prodigy M v barvě
Společnost Bitfenix se rozhodla zákazníky oblíbené skříně řady Prodigy M vytvořit v několika barevných verzích. Jedná se o jasné a živé barvy, a to v celkem čtyřech nových odstínech. Jaké to tedy jsou?
Počítačová skříň BitFenix Prodigy M navázala na prvotní model Prodigy, který jsme si vyzkoušeli jako základ výkonné sestavy založené na základní desce Mini-ITX. Zákazníci ale po výrobci chtěli, aby představil také větší verzi skříně, která by byla určena pro základní desky formátu Micro-ATX, což BitFenix vyslyšel a přinesl na trh verzi Prodigy M. Tu nyní doplnil o čtyři nové verze, které se liší svou barvou. Na výběr je tak nově mezi červenou, oranžovou, zelenou a modrou v jasných a živých odstínech.





Skříně BitFenix Prodigy M jsou vytvořeny z kombinace oceli SECC a plastu a původně byly k dispozici v černé a bílé barvě. Jejich rozměry jsou 250 x 404 x 359 mm (Š x V x H) a dovnitř se kromě základní desky Micro-ATX či Mini-ITX vejde jedna velká mechanika, čtyři pevné disky nebo pět SSD. Pro chlazení poslouží dva volitelné vrchní 120mm ventilátory, dva spodní stejné velikosti (jeden je již předinstalován) nebo po jednom 200 či 230mm a nakonec tu je jeden zadní 120mm ventilátor. Pro karty je tu připraveno pět záslepek a levá bočnice má v sobě krom tlačítek a kontrolek také dva porty USB 3.0 a dva audio.





Další novinkou je možnost pořídit si pravý boční panel Prodigy M Window Side Panel Accessory, který je vybaven velkým plexisklem. Pak by mě ale zajímalo, kam se podějí zmíněné porty a tlačítka. Nejspíše se ale prostě přesunou na levou stranu skříně.

Barevné Prodigy M stejně jako nové bočnice s oknem budou k dispozici ještě od tohoto měsíce.

Zdroj: TZ BitFenix
reklama