reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

CD Projekt Red překvapili 48minutovým videem ze Cyberpunk 2077

28.8.2018, Jan Vítek, aktualita
CD Projekt Red překvapili 48minutovým videem ze Cyberpunk 2077
CD Proejkt Red už evidentně mají co ukazovat z očekávané hry Cyberpunk 2077, která byla až donedávna držena úzkostlivě pod pokličkou. Letos v létě ale byla tato poklička nadzvednuta a my z toho máme i dlouhé video přímo ze hry.
Cyberpunk 2077 byl už dříve jednou z nejočekávanějších her, ale to jsme o ní skutečně nevěděli moc. Bylo tu pár snímků, spíše artworků a vedle toho už jen příslib kvalit polského studia CD Projekt Red, které nám dalo sérii Zaklínače. Bylo zřejmé, že se chystá něco opravdu zajímavého.
 
​  
Nové informace o Cyberpunk 2077 ale ještě mnohem více přiživily zájem hráčů a nyní je tento titul bezpochyby jeden z neočekávanějších. Slibuje pohádkovou grafiku v otevřeném RPG světě přeplněného města, jehož svět bude vycházet z RPG hry Cyberpunk 2020, která se zase inspirovala v románu Hardwired od Waltera Jona Williamse. 
 
V novém videu můžeme vidět především velkolepý herní svět Cyberpunku 2077, přičemž si nelze nevšimnout toporného pohybu postavy, respektive kamery našeho virtuálního pohledu, což ale zde slouží spíše ku prospěchu toho, abychom si mohli vychutnat pohled na okolní prostředí bez kývavého pohybu. Trošku toporné jsou také postavy lidí pohybujících se kolem, ale ty důležitější vypadají naopak velice dobře. Ostatně práce na této hře ještě zdaleka nekončí, na což ukazuje i občas trošku poblázněná fyzika, jako je třeba lahev vznášející ve ve vzduchu, nebo až příliš rychle se kutálející pytel s odpadky. 
 
A co se týče vydání hry, nic oficiálního se zatím nedozvíme, ale všeobecně se uvažuje o červnu 2019. Ostatně stav hry by tomu soudě dle videa mohl odpovídat a také jsme se už přímo od CD Projekt Red dozvěděli, že hra bude určena ještě pro současnou generaci konzolí a ta už by měla být nahrazena v roce 2020.  


reklama