reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Chieftec AL-01B-OP: jednoduchá "herní skříň"

14.3.2017, Jan Vítek, aktualita
Chieftec AL-01B-OP: jednoduchá "herní skříň"
Chieftec pokračuje s představováním nových herních skříní, což spadá do jeho "nově nastartované herní éry". Nyní je to spíše nenápadný a jednoduchý model AL-01B-OP, který je určen pro DIY trh. Přichází v jednom černém provedení.
My jsme se nedávno podívali na model Chieftec GP-01B-OP, který má s novým AL-01B-OP evidentně leccos společného. Exteriér to však není, neboť tato nová skříň vypadá zcela jinak. Vybavena je předním panelem potaženým hliníkovým plechem, který ukazuje jednu 5,25" pozici, takže tu nenajdeme velký perforovaný panel pro snadný vstup čerstvého vzduchu.





Tato skříň je ale vyrobena především z 0,6mm plechu SECC, takže zrovna nenavazuje na starší modely Chieftecu běžně vyráběné z 1mm plechu. A ač to z poskytnutých fotografií nevypadá, barva skříně má být černá a ne šedá.





Přední panel nese po dvou portech USB 3.0 i USB 2.0 a pak tu jsou obvyklé audio pro sluchátka a mikrofon. Vnitřní provedení je podobné jako u zmíněného Chieftec GP-01B-OP, což znamená, že i zde je spodní tunel s pozicí pro zdroj a pevné disky a pak dvě plastové 2,5" pozice na pravé straně traye základní desky.

Celkové rozměry skříně jsou 436 x 202 x 435 mm a vejde se do ní maximálně 166 mm vysoký procesorový chladič, až 200 mm hluboký zdroj a až 350mm karty. Mezi pozice patří dvě 3,5", další dvě 2,5" a jedna 5,25" mechaniková a pro chlazení můžeme využít až dva 120mm ventilátory vepředu a jeden stejně velký vzadu.

Zdroj: Chieftec
reklama