reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cisco Movi 4 a Movi Mac pro videokonference v HD

30.9.2010, Jan Vítek, aktualita
Cisco Movi 4 a Movi Mac pro videokonference v HD
Společnost Cisco, jejíž součástí je nyní firma TANDBERG, představila nové produkty Movi 4 a Movi Mac, což jsou univerzální řešení pro firemní videokonference a video hovory s HD kvalitou obrazu. Slíbena je řada nových vlastností pro zajištění...
Společnost Cisco, jejíž součástí je nyní firma TANDBERG, představila nové produkty Movi 4 a Movi Mac, což jsou univerzální řešení pro firemní videokonference a video hovory s HD kvalitou obrazu. Slíbena je řada nových vlastností pro zajištění interoperability a vysoko kvality.



Nové Movi pracují s různými sítěmi pomocí protokolů SIP a H.323 a k připojení postačí bežné PC či Mac s webkamerou. K dispozici mají být již nyní se svými novými vlastnostmi, jako jsou například Far End Camera Control (FECC) pro ovládání kamery volaného, Multiway, ClearPath a Interactive Connectivity Establishment (ICE) Protocol zajišťující optimalizaci přenosu a kvality hovoru a pak také nový klient Movi Mac pro počítače s Mac OS.

Dále spolupracují s TANDBERG Video Communication Server (VCS), díky čemuž se z počítače stane videoterminál schopný připojení k libovolné komunikační síti pracují se SIP nebo H.323. Maximální kvalita přenášeného videa je 720p při 30 FPS, možné je také iniciovat konferenční hovor přímo na straně klienta (ad-hoc multi-site) a přímo se spojit s videokomunikačním serverem (VCS) a TANDBERG multipoint control unit (MCU).

Zdroj: TZ Cisco
reklama