reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Computex: Lite-On oznamuje technologické plány pro blízkou budoucnost

11.6.2008, Marek Štelčík, aktualita
Computex: Lite-On oznamuje technologické plány pro blízkou budoucnost
Philips & Lite-On Digital Solutions (PLDS) předtavil během výstavy Computex v Taipei (Taiwan) nové charakteristiky budoucích mechanik značky Lite-On. Mechaniky Lite-On budou obsahovat řadu nových charakteritik. Mimo navýšení rychlosti zápisu...
Philips & Lite-On Digital Solutions (PLDS) předtavil během výstavy Computex v Taipei (Taiwan) nové charakteristiky budoucích mechanik značky Lite-On. Mechaniky Lite-On budou obsahovat řadu nových charakteritik. Mimo navýšení rychlosti zápisu na 22x, se jedná zejména o SecurDisc, implementovanou do mechanik Lite-On s připojeným softwarem NERO, který umožní lepší ochranu dat. Obě metody mají svou vlastní úroveň zabezpečení dat, která umožňuje uživateli ukládat data s jistou úrovní zabezpečení.



Další doplňkem je rovněž SmartErase, který dává možnost uživateli mazat nepotřebná či citlivá data z disku CD-R, DVD+R a DVD-R(DL) a to bez fyzického znehodnocení media. Stručně řečeno přepisuje původní data uložená na disku s náhodnými znaky neurčitého významu. SmartErase není prozatím plánován k implementaci na Lite-On Blu-Ray mechaniky. Na tomto poli představí Lite-On mechaniku BD-COMBO v druhé polovině letošního roku. Produkt tak doplní již tři Blu-Ray mechaniky, momentálně dostupné na evropském trhu. Společnost navíc plánuje představení externí slim DVD writer podporován USB.

Zdroj: TZ Lite-on
reklama