reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cooler Master nabídne stojan a pouzdro v jednom pro iPad mini

30.1.2013, Jan Vítek, aktualita
Cooler Master nabídne stojan a pouzdro v jednom pro iPad mini
I druhá dnešní novinka se týká iPadů, ovšem už nejde o firmu Apple, ale o Cooler Master, která si připravila nový produkt Wake Up Folio mini. Ten je určen pro iPad mini a fungovat bude jednak pro jeho ochranu při přenášení a pak také jako...
I druhá dnešní novinka se týká iPadů, ovšem už nejde o firmu Apple, ale o Cooler Master, která si připravila nový produkt Wake Up Folio mini. Ten je určen pro iPad mini a fungovat bude jednak pro jeho ochranu při přenášení a pak také jako stojan.





Jedná se v podstatě o jednoduchý povlak, který se dá na dvou místech ohnout. Jeho povrch pak má texturu karbonu a buď může posloužit jako kryt displeje nebo jako jednoduchá opora se dvěma úhly sklonu.





Výrobce nezapomněl ani na funkci automatického probuzení tabletu při sejmutí krytu a naopak - po připevnění se tablet zase automaticky uspí. Součástí krytu je také rámeček, jenž se nacvakne na okraje tabletu a ten pochopitelně nechá přístupné všechny ovladací prvky i rozhraní.





K dispozici máme přitom tři verze lišící se barvou - černá, stříbrno-bílá a bronzová, i když ta je dle fotografie spíše hnědá/khaki. Doporučená cena byla stanovena na 30 euro a dostupnost je okamžitá.

Pokud vás zajímají další produkty pro mobilní zařízení od firmy Cooler Master, můžete pokračovat na nové firemní stránky (viz zdroj), které jsou věnovány právě jim.

Zdroj: TZ Cooler Master
reklama