reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cooler Master uvádí levnou MasterBox Lite 5

11.5.2017, Jan Vítek, aktualita
Cooler Master uvádí levnou MasterBox Lite 5
Počítačové skříně MasterBox od společnosti Cooler Master budou obohaceny o nový levný model Lite 5, který bude k dispozici od začátku letošního července za doporučených 45 dolarů bez daně. Co nabídne?
Společnost Cooler Master už začala nabízet mezi novými skříněmi pouze modely spadající do řady Master a aktuálně to je levnější MasterBox Lite 5 (MCW-L5S3-KANN-01 - černá verze). Jde o klasický MiddleTower pro základní desky ATX, který je vybaven průsvitným panelem z tmavého plexi. Za ním se ukáží až tři ventilátory, nebo snad radiátor vodního chlazení, přičemž výrobce nezapomněl na dnes tak rozšířené LED podsvícení, které chytilo druhý dech. Vedle předního panelu bude také průhledná i bočnice, přičemž skříně si budeme moci přizpůsobit pomocí plastových doplňků. Mezi ty patří v předním panelu tmavě červeně zbarvené části nahoře a dole, jaké vidíte na prvním obrázku.





Doplňky budou dostupné v červené, černé a bílé barvě a vypadá to, že na rozdíl od úpravy vizuální stránky nic jiného za úkol nemají. Interiér je také moderní, což značí tunelem oddělená pozice napájecího zdroje umístěná dole, kde budou také diskové pozice. V hlavní části komory tak nejsou žádné diskové šachty a pochopitelně ani 5,25" mechaniková pozice. Tím více je zde prostoru pro karty či případné systémy vodního chlazení.





Rozměry skříně jsou 468,8 x 200 x 454,5 mm, ve výbavě má standardních 7 záslepek pro karty, procesorový chladič může být vysoký až 160 mm, zdroj hluboký až 180 mm a karty dlouhé až 400 mm. Pro ventilátory či radiátory je tu místo pouze vepředu a vzadu. Dozadu můžeme dát jeden 120 mm a dopředu dva 140mm nebo tři 120 mm. Pro úložná zařízení jsou připraveny dvě 3,5"/2,5" pozice a jedna 2,5" pozice .

Cooler Master MasterBox Lite 5 bude k dispozici začátkem července 2017 za doporučenou koncovou cenu 45 dolarů bez DPH. Více o něm na produktových stránkách výrobce:

Zdroj: TZ Cooler Master
reklama