reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Corsair Glaive: modulární herní myš si přizpůsobíte podle představ

8.5.2017, Jáchym Šlik, aktualita
Corsair Glaive: modulární herní myš si přizpůsobíte podle představ
Corsair se pochlubil herní myší Glaive, která kromě RGB podsvícení, šesti programovatelných tlačítek či optického snímače s 16 000 DPI nabízí unikátní modulární design. Uživatel si tak může pomocí výměnných prvků upravit tvar a povrch myši.
Nabídka herních myší podle tvaru je poměrně široká, ale najít ideální model nemusí být vůbec snadné. Společnost Corsair proto u své nové myši Glaive využila unikátní modulární design. Vyměnitelná je část na levé straně myši, kde se uživatel dotýká těla myši svým palcem pravé ruky. Na výběr je hladký panel, pogumovaný panel s texturou nebo se značně rozšířeným prostorem pro odpočinek palce. Hráč si tedy může zvolit takový modul, který je mu při používání myši nejpohodlnější, přičemž samotná výměna je díky magnetickému připojení velmi snadná a rychlá.





K další výbavě patří oblíbené spínače Omron s životností až 50 milionů kliknutí a šest tlačítek, jejichž funkce může být přeprogramována pomocí softwaru Corsair CUE. Nastavení může být uloženo do 8MB interní paměti myši, stejně jako další hodnoty přizpůsobené uživatelem. Výrobce využil upravený optický snímač Pixart PMW3367 s citlivostí až 16 000 DPI, která je nastavitelná v krocích po 100 DPI. U high-endového herního modelu nepřekvapí ani programovatelné třízónové RGB podsvícení. Tělo myši je tvořeno kovovým skeletem a pogumovanými plastovými částmi. Ke spojení s počítačem slouží textilně opletený kabel o délce 1,8 m.





Herní myš Corsair Glaive se bude na evropských trzích prodávat za cenu 80 eur, v přepočtu asi 2 100 Kč.

Zdroj: Anandtech.com
reklama