reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Creative nabízí novou řadu bezdrátových reproduktorových systémů

15.4.2010, Jan Vítek, aktualita
Creative nabízí novou řadu bezdrátových reproduktorových systémů
Společnost Creative si připravila nové systémy pro bezdrátový poslech hudby. Mezi ty patří jednak bezdrátové reproduktory ZiiSound D5 uzavřené v jenom těle, který již získal ocenění red dot award: product design 2010 v kategorii Audio za...
Společnost Creative si připravila nové systémy pro bezdrátový poslech hudby. Mezi ty patří jednak bezdrátové reproduktory ZiiSound D5 uzavřené v jenom těle, který již získal ocenění red dot award: product design 2010 v kategorii Audio za vynikající design a inovaci. Využita je zde technologie Bluetooth, zvukový kodek apt-X a také je možné pomocí samostatného vysílače iPod Transmitter připojit k iPhonu, iPodu a iPadu, které umí dobíjet. Díky Aux-In lze pak připojit i další zařízení. Creative také slibuje tuhost konstrukce zajištěnou vyztuženou schránkou a také vysokou věrnost zvuku a detailní prokreslení. Cena činí 300 euro.



Dále to je Inspire S2 Wireless, coby bezdrátový reproduktorový systém. Ten zase získal ocenění Best of CES Award 2010 od Bluetooth Special Interest Group. Jedná se o dva satelity se subwooferem Creative DIRECT-THROW, které lze připojit přes rozhraní USB i Bluetooth. I zde je kodek apt-X slibující minimální zpoždění zvuku a pak vstup Aux-In společně s výstupem na sluchátka. Zařízení přijde na 120 euro.



Creative D200 a D100 jsou další dva bezdrátové systémy - první z nich je reproduktorový systém a druhý boombox napájený 4 bateriemi AA. Oba mají vstupy Aux-In pro připojení třeba MP3 přehrávačů a jiných zařízení a využívají rozhraní Bluetooth. Tyto produkty zakoupíme za 100, respektive 60 euro, ale až od konce června.



K tomu všemu se budou hodit také vysílače USB Transmitter BT-D1 za 40 euro a za stejnou cenu iPod Transmitter BT-D5. Všechny uvedené ceny jsou s DPH.

Zdroj: TZ Creative
reklama