reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Creative ohlásil nový software Creative Live! Central

12.2.2009, Jan Vítek, aktualita
Creative ohlásil nový software Creative Live! Central
Společnost Creative oznámila nový software označený jako Creative Live! Central, jenž je určen pro webkamery Live! Cam. Dle firmy má nový software nabízet především snadné použití a řadu nových funkcí. Zde jde především o využití videa a...
Společnost Creative oznámila nový software označený jako Creative Live! Central, jenž je určen pro webkamery Live! Cam. Dle firmy má nový software nabízet především snadné použití a řadu nových funkcí. Zde jde především o využití videa a sociálních sítí.



Creative Live! Central obsahuje centrální konzoli, z níž se můžeme jedním kliknutím dostat ke třím hlavním oblastem. Jednak je to My Live! Cam pro prohlížení fotografií a videí s možností uploadu na YouTube, pak Live! Effects pro přidávání hlasových a vizuálních efektů, My Settings pro nastavení webkamery a nakonec My Videos & Photos, což je knihovna fotografií a videí.

K dispozici budou tři verze softwaru - Lite nabízí funkce rodičovské kontroly a ochrany soukromí videonahrávek stejně jako funkce pro zaostřování tváře a vyhlazování pokožky. Live! Central má jako další součást software MediaShow pro tvorbu slideshow, efektů, avatarů a také muveeNow 2.0 pro stříhání videa. A nakonec tu je Live! Central Premium s fcemi pro potlačení šumu a rozostření, úpravu tónů barev a její součástí je software Avatar Creator.

A aby bylo vše jasné, pak nový software dostanete spolu s kamerami Creative Live! Cam: Live! Cam Optia AF, Live! Cam Optia Pro, Live! Cam Video IM Ultra, Live! Cam Video IM, Live! Cam Chat IM a Live! Cam Notebook , Live! Cam Notebook Pro, Live! Cam Notebook Ultra.

Zdroj: TZ Creative
reklama