reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Crucial představuje aktivní chladič operačních pamětí

15.11.2010, Jakub Lokaj, aktualita
Crucial představuje aktivní chladič operačních pamětí
Společnost Crucial, známá především jako výrobce kvalitních paměťových modulů, představuje svůj první aktivní chladič operačních pamětí s názvem Ballistix Active Cooling Fan. Ten najde uplatnění zejména u vysoce taktovaných modulů se stejnojmenným...
Společnost Crucial, známá především jako výrobce kvalitních paměťových modulů, představuje svůj první aktivní chladič operačních pamětí s názvem Ballistix Active Cooling Fan. Ten najde uplatnění zejména u vysoce taktovaných modulů se stejnojmenným označením Ballistix či jiných high-endových pamětí.



Aktivní chladič Crucial Ballistix přijde vhod také majitelům vodního chlazení, kterým přinese lepší cirkulaci vzduchu uvnitř skříně a tedy i větší stabilitu operačních pamětí. Chladič je vyveden v elegantním stříbrném provedení. Jeho rozměry jsou 155 × 77,6 × 71,6 mm s hmotností okolo 200 gramů.

Nejdůležitějším prvkem chladiče jsou dva 60mm ventilátory s transparentními lopatkami, které pracují na 3000 ot./min (tolerance ± 10%) a průtokem 15 CFM, přičemž vyprodukují akustický tlak o hodotě 28 dBA. V balení chladiče je kromě instalačního manuálu přibalena redukce molex konektoru na standardní tři-pin, který se nachází na základních deskách.



Pokud se vám chladič zalíbil, vlastníte výkonné operační paměti a ještě žádný aktivní chladič modulů nemáte, můžete si jej objednat na stránkách Crucial.com, kde je již teď plně dostupný za cenu 24.99 USD (v přepočtu při aktuálním kurzu cca. 450,- Kč).

Zdroj: Crucial
reklama