reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cubitek nabízí nové sřkíně M4 a M4 Silencer

1.4.2011, Jan Vítek, aktualita
Cubitek nabízí nové sřkíně M4 a M4 Silencer
Společnost Cubitek si připravila další dvojici počítačových skříní, a to modely M4 a M4 Silencer. Ty slibují, že dokáží zkrotit i moderní komponenty a že přijdou za rozumnou cenu. Nabídnou také nadstandardní funkce jako úložný prostor pro...
Společnost Cubitek si připravila další dvojici počítačových skříní, a to modely M4 a M4 Silencer. Ty slibují, že dokáží zkrotit i moderní komponenty a že přijdou za rozumnou cenu. Nabídnou také nadstandardní funkce jako úložný prostor pro optické disky a kabel s koncovkou Mini USB (plus adaptér na Micro USB), který se bude hodit pro dobíjení a připojení telefonů a jiných zařízení.



Očekávat můžeme také moderní vzhled s celým tělem i interiérem s černou barvou. Za předním děrovaným panelem pak najdeme pozice pro čtyři 5,25" zařízení (bezšroubková montáž), pak tu je redukce pro jedno externí 3,5" zařízení a jedna pozice pro 2,5" SSD vedle pěti pozic pro 3,5" disky (taktéž bezšroubková montáž).



Grafické karty mohou být dlouhé až 310 mm a sedět mohou v základních deskách formátů ATX, Micro-ATX a Mini-ITX. Chladič procesoru může dosahovat až 150mm výšky a zdroj může být hluboký až 250 mm. Verze Silencer se od základní dle očekávání liší v tom, že má bočnice a horní panel vyložený materiálem pro tlumení hluku. Chlazení zajišťuje přední a zadní 120mm ventilátor a nechybí ani otvory pro hadičky vodního chlazení, přičemž základní verze má ještě ventilátorové pozice v boku.

Vepředu máme dva porty USB 2.0 a audio konektory. Celkové rozměry obou modelů jsou 485 x 470 x 202 (H x V x Š).

Zdroj: TZ Cubitek
reklama