reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

CZC.cz chystá Black Friday a slibuje až 80% slevy

26.11.2014, Jan Vítek, aktualita
CZC.cz chystá Black Friday a slibuje až 80% slevy
Pravý Black Friday se nás sice netýká, neboť ten pozítří proběhne jen v amerických obchodech, ale my se můžeme těšit na jeho českou verzi, kterou si chystá třeba společnost CZC.cz. Ta slibuje značné slevy.
Černý pátek v CZC proběhl již minulý rok, kdy firma slibovala až 40% slevy, a to až 15.000 Kč. Nicméně reakce vás čtenářů a potenciálních zákazníků nebyly veskrze pozitivní, a tak doufejme, že tento rok to bude lepší. Dle stránek CZC.cz věnovaných právě pátečnímu prodeji by nabídka měla být širší a slevy zajímavější, ale pochopitelně nelze očekávat, že oněch 80 procent slevy se bude týkat většiny zboží. Spíše půjde o výjimky.





CZC.cz je také zatím tajemný a neuvádí, jaké konkrétní produkty budou ve slevě. Na obrázku jsou pouze jejich obrysy a uvedené slevy. Ty velmi často překračují částku 1000 Kč, takže by měly zaujmout, ovšem zda je daná nabídka výhodná, či ne, to si pak bude moci každý ověřit sám s využitím portálů porovnávajících ceny produktů v internetových obchodech.

Celkem si firma chystá pro páteční prodej více než 300 produktů a dle úvodní ochutnávky půjde o tablety, mobilní telefony, notebooky a zařízení 2 v 1, počítače All in One, tiskárny, sluchátka, fotoaparáty, televizory, počítačové komponenty, herní hardware, doplňky jako pouzdra, apod. V řadě případů bude také nabídka omezena počtem dostupných kusů a zajímavé také je, že CZC.cz nenabídne všechny zlevněné produkty najednou. Něco bude k dispozici již od sedmé hodiny ranní či dokonce od půlnoci a něco až odpoledne. Poslední vlna slev přijde v šest večer.

Minulý rok firma CZC.cz zaznamenala v tento den 3,5násobně vyšší počet objednávek oproti běžnému dni.

Zdroj: TZ CZC.cz
reklama