reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

D-Link má Wi-Fi kameru s úhlem záběru 180°

25.2.2016, Jan Vítek, aktualita
D-Link má Wi-Fi kameru s úhlem záběru 180°
Společnost D-Link se pochlubila svou první kamerou s rozhraním Wi-Fi, která nabídne úhel záběru 180 °. Pokud tedy potřebujete pokrýt široký prostor a nechcete využít kameru s otočným objektivem, model DCS-960L může být to pravé.
Nová IP kamera D-Link Wide Eye HD 180˚ (DCS-960L) je vybavena rozhraním Wi-Fi 802.11ac, takže s datovou propustností jistě nebude mít problém. Její hlavní výhodou tedy je široký úhel záběru plných 180 °, zatímco tyto kamery obvykle zabírají ve 130 ° úhlu. D-Link DCS-960L tak dokáže pokrýt celou místnost a není třeba ji umístit do rohu, ale pouze ke stěně.





Kamera Wide Eye HD 180˚ je určena pro běžné nasazení v domácnostech a nabídne záznam videa v rozlišení až 720p a dále samozřejmě i vestavěný mikrofon. Vedle toho můžeme využít také režimy denního a nočního vidění a jako obvykle nastavit alarm se sledováním určité části obrazu nebo monitorováním hluku. V takovém případě může kamera odeslat obrazový záznam nebo zprávu.





Jako jiná zařízení D-Link i toto může pracovat s portálem mydlink, díky němuž ji můžeme ovládat a dostat k ní přístup zvenčí přes Internet ze smartphonu nebo jiného zařízení. Pro případ výpadku sítě je také vybavena slotem pro kartu microSD s kapacitou až 16 GB. Nahrávat je možné nepřetržitě anebo spouštět nahrávání podle zadaného časového rozvrhu, nebo když nastane určená událost, například při detekci pohybu.

Nakonec D-Link slibuje jistou technologii, která potlačuje zkreslení obrazu a upřesňuje, že režim nočního vidění využívá infračervené LED, které dokáží prostor před kamerou osvětlit až na vzdálenost pěti metrů.

Zdroj: TZ D-Link
reklama