reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

D-Link nabídne novou venkovní IP kameru DCS-2332L

19.3.2013, Jan Vítek, aktualita
D-Link nabídne novou venkovní IP kameru DCS-2332L
D-Link se v tiskové zprávě pochlubil svou nejnovější IP kameru s označením DCS-2332L, která využívá jeho cloudovou platformu mydlink a je určena pro sledování venkovních prostor. Pro tyto účely je vybavena odolným tělem (třída IP65), díky...
D-Link se v tiskové zprávě pochlubil svou nejnovější IP kameru s označením DCS-2332L, která využívá jeho cloudovou platformu mydlink a je určena pro sledování venkovních prostor. Pro tyto účely je vybavena odolným tělem (třída IP65), díky němuž jí neublíží ani přímé vystavení dešti. Vedle toho je tu také bezdrátové rozhraní IEEE 802.11 b/g/n.





Kamera je vybavena 1/4" snímačem CMOS s rozlišením 1 megapixel, což dává 1280 x 800, pro práci ve tmě má u objektivu také infračervené LED pro přísvit až na vzdálenost pěti metrů a vedle toho také mikrofon a repro pro obousměrnou komunikaci, infračervené čidlo pohybu (PIR). Polohování je zde možné pouze elektronicky (PTZ - electronic pan/tilt/zoom), dále je možné s pomocí softwarové výbavy skrýt vybrané části obrazu (Privacy Mask) a samozřejmě se lze připojit také s pomocí mobilních zařízení s iOS či Androidem.

DCS-2332L samotná podporuje formáty H.264 a MPEG-4 s kompresí Motion JPEG a pro zvuk tu jsou formáty G.711 a G.726. Pro nastavení a další využití jako obvykle poslouží webové rozhraní nebo také aplikace D-ViewCam schopná obsloužit až 32 kamer D-Link.

Cena byla dle zprávy stanovena na 336 euro, respektive 8590 Kč bez daně, ovšem Heuréka říká něco zcela jiného - kolem 7500 Kč, a to včetně daně.

Zdroj: TZ D-Link
reklama