reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

D-Link si připravil nový rekordér pro IP kamery

26.6.2013, Jan Vítek, aktualita
D-Link si připravil nový rekordér pro IP kamery
D-Link ohlásil, že na trh posílá nový síťový videorekordér JustConnect DNR-2060-08P, jenž najednou zvládne záznam až z osmi IP kamer, přičemž k tomu nevyžaduje od uživatele nic složitě nastavovat či instalovat, to díky automatickému rozpoznání...
D-Link ohlásil, že na trh posílá nový síťový videorekordér JustConnect DNR-2060-08P, jenž najednou zvládne záznam až z osmi IP kamer, přičemž k tomu nevyžaduje od uživatele nic složitě nastavovat či instalovat, to díky automatickému rozpoznání kamer pomocí Zero Configuration. Vybaven je tedy osmi síťovými porty RJ-45, z nichž každý navíc podporuje napájení PoE+.





Jedná se o první videorekordér firmy D-Link, jenž přináší funkcionalitu digitálních záznamových zařízení analogových dohledových systémů a nabízí ji ve spojení s podporou IP kamer. Můžeme ho osadit až šesti 3,5" pevnými disky s rozhraním SATA 3 Gbps, čili kapacita může dosáhnout až 18 TB pro záznam v rozlišení až 1080p, což má stačit až na 30 dní videa.

Vedle toho tu samozřejmě máme také videovýstupy, a to D-Sub a HDMI pro připojení monitoru či televizoru, rekordér můžeme ovládat pomocí dálkového ovladače, ale i pomocí webového rozhraní nebo aplikace pro systémy iOS a Android, která umožní sledovat i živý přenos. Samozřejmostí je podpora detekce pohybu či plánování pořizování záznamů.

JustConnect DNR-2060-08P je již u nás a na Slovensku dostupný za cenu 31925 Kč / €1277 bez DPH.

Zdroj: TZ D-Link
reklama