reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Destiny 2 oficiálně ohlášena i pro PC, k dispozici bude beta

31.3.2017, Jan Vítek, aktualita
Destiny 2 oficiálně ohlášena i pro PC, k dispozici bude beta
Zdálo by se, že uživatelé PC by se neměli proč vzrušovat ohlášením druhého dílu hry Destiny, která byla pouze pro konzole. Destiny 2 ale přijde také na PC, a to už v září. Vezme nás na akci skrz celý Sluneční systém.
Před oficiálním ohlášením druhého dílu Destiny se objevovaly různé fámy a spekulace, které už jsou nyní zbytečné, neboť společnosti Activision a Bungie jej oficiálně ohlásily a sdělily, že přijde také na PC. Bungie tak budou moci předvést, co se naučili ze série Halo, a to v prostředí celého Solárního systémů, v němž se hra bude odehrávat.





K dispozici už je trailer nazvaný Rally the Troops, který ohlašuje také to, že v létě bude k dispozici beta, ovšem pouze pro ty, kteří si hru předplatí. Samotná hra pak vyjde 8. září.


A jaký je příběh? Lidstvo odolává ve svém posledním do té doby bezpečném městě obrovské invazní síle Ghaula, velitele Red Legion. Ten už zbavil město moci jeho ochránců (Guardians) a donutil přeživší utéct. Jde tak v základu o celkem klasický příběh o zoufalém boji, který nás zavede do neprozkoumaných světů našeho Slunečního systému, kde budeme používat arzenál různých zbraní a vlastních speciálních schopností. Náš úkol bude spojit přeživší lidské hrdiny v boji proti Ghaulovi.


Pro ty, kteří nemají představu o hře Destiny, přikládám ještě video s prvním dílem, které ukazuje přímo herní prostředí.






Zatím je ale k dispozici jen trailer, v němž ze samotné hry není vidět nic a na to si budeme muset počkat do 18. května. Na ten Bungie slíbili videa přímo ze hry. V létě pak bude k dispozici ona otevřená beta pro předplatitele, kteří budou moci také vývojáře oslovit svými připomínkami, jimž snad budou naslouchat. Pak přijde hra na trh 8. září, a to pro PC, Xbox One a PS4 včetně speciálních verzí. Ta pro sběratelle bude obsahovat také zajímavé bonusy v podobě kovové skříňky s médiem, tašky se solární USB nabíječkou, dekou a další věci spojené se hrou. Vedle normální verze bude ještě k dispozici Digital Deluxe Edition a jistá neupřesněná Limited Edition.

Zdroj: Hexus.net
reklama