reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

eBay: Začíná výprodej HD DVD

20.2.2008, Marek Štelčík, aktualita
eBay: Začíná výprodej HD DVD
Společnost eBay stojící za největší světovou aukční síní se nechala slyšet v reakci na oficiální zprávu ze společnosti Toshiba, která oznamovala, že ukončuje boj s formátem Blu-ray a přestává vyvíjet HD DVD. Společnost eBay proto očekává...
Společnost eBay stojící za největší světovou aukční síní se nechala slyšet v reakci na oficiální zprávu ze společnosti Toshiba, která oznamovala, že ukončuje boj s formátem Blu-ray a přestává vyvíjet HD DVD. Společnost eBay proto očekává na své aukční síni výprodej produktů spojených s HD DVD formátem. Aukční portál očekává, že velká část uživatelů, kteří si pořídili HD DVD, se budou svých produktů chtít zbavit a přejít na stranu výherce High Definition války, tedy na stranu formátu Blu-ray. V současné době je na aukci eBay k nalezení 2414 aukcí HD DVD filmů. Kolekce neotevřených disků prodávaných ještě minulý týden za 125 liber jsou k mání za 55 liber.



Zcela nová kolekce filmů agenta bez minulosti, který normálně jde velice na dračku a patří k velice prodávaným filmům je hodinu před koncem k dostání za 26 liber, zatímco klasická cena na internetu je 50 liber. Další filmový trhák Transformes prodávaný za 25 liber si můžete pořídit i za 6 liber. Podobná situace je i na poli mechanik a přehrávačů, kde se zcela nové zařízení prodávají za poloviční cenu. Společnost eBay očekává, že v blízké době dojde ještě k rapidnějšímu nárůstu vložených aukcí produktů spojených s HD DVD.

Zdroj: Reghardware
reklama