reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Enermax připravil novou řadu herních skříní iVektor

20.9.2013, Jan Vítek, aktualita
Enermax připravil novou řadu herních skříní iVektor
Společnost Enermax představuje zbrusu novou řadu herních skříní iVektor, přičemž rovnou uvádí na trh i první model, Middle Tower iVektor. Dle vlastních slov tak Enermax chce posílit svou pozici na trhu s herním hardwarem, kam vstupuje s...
Společnost Enermax představuje zbrusu novou řadu herních skříní iVektor, přičemž rovnou uvádí na trh i první model, Middle Tower iVektor. Dle vlastních slov tak Enermax chce posílit svou pozici na trhu s herním hardwarem, kam vstupuje s novým heslem Ahead of the Game a slibuje, že nové produkty nám umožní hrát na té nejvyšší úrovni, ať to znamená cokoliv.





Nicméně dle fotografií to vypadá prostě na další řadu herních skříní, která není ničím výjimečná. Její design nevypadá špatně, ovšem jinak jde koncepčně o stále to samé.





Enermax ovšem uvádí, že části této skříně jsou pogumovány, což již dříve používala třeba firma BitFenix, ovšem dle tiskovky to vypadá, že pogumovány jsou i jiné části skříně než jen plastové panely. Přinést to má dle slibů výrobce nižší vibrace i hlučnost. O chlazení se zde postará až šest velkých ventilátorů, přičemž jeden zadní 120mm získáme v základním balení a samozřejmě tu nemůže chybět ani pozice pro radiátor vodního chlazení, a to 240mm nahoře.

Šachty pro disky či SSD si můžeme přizpůsobit, a to pomocí přepážky ve střední části, která může být posunuta nebo samozřejmě odstraněna. Dále samozřejmě nechybí přední porty ve složení audio a po dvou USB 2.0 a 3.0. K dispozici pak budou dvě verze - bílá s černým interiérem ECA3311A-W a černá ECA3311A-B s cenou 85, respektive 80 euro.

Zdroj: TZ Enermax
reklama