reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Epic nabídne příští týden zdarma postapokalyptický Rage 2

12.2.2021, Jan Vítek, aktualita
Epic nabídne příští týden zdarma postapokalyptický Rage 2
Epic Games Store si na příští týden chystá jeden z těch lepších dárků, a to FPS titul Rage 2 od id Software a Avalanche Studios. Zastřílíme si tak v postapokalyptickém světě ve stylu Šíleného Maxe.
Aktuálně má Epic Games Store v nabídce retro vesmírnou strategii Halcyon 6 a komu už rozkostičkovaná grafika nových starých her leze krkem, ten se může těšit na příští čtvrtek, kdy se dočkáme jednak titulu Absolute Drift a vedle toho i Rage 2. 
 
 
Absolute Drift je jakýsi mix závodních a puzzle či dovednostních her, kde se budeme učit při pohledu seshora driftovat s autem a plnit při tom různé výzvy, a to především jednu: nenabourat. Protipólem této relaxační hry, jejíž podtitul Zen Edition mluví za vše, je právě Rage 2. 
 
To je také svým způsobem závodní hra, ale plná okázalého punku, krve, zbraní, řvoucích motorů a svobody v otevřeném světě. Tentokrát může za zkázu lidstva asteroid, který vyhladil 80 procent obyvatel planety a ze zbytku se pochopitelně stala krvežíznivá banda pošuků. Zahrajeme si Walkera, posledního Rangera, který bude vraždit pro spravedlnost a mrzačit pro svobodu. Dostane k tomu různé vehikly s nadměrnými koly i kubaturou, samozřejmě také zbraně a výbušniny a různou speciální výbavu, s níž bude ještě větší legrace. 
 
Rage 2 je ovšem hra, která nebyla zrovna vřele a nekriticky přijata. Sráženo bylo zpracování otevřeného světa, řízení či pilotování a také plochý a krátký hlavní příběh. Ovšem id Software střílečky opravdu umí, takže pokud si chcete vyzkoušet Doom skřížený se Šíleným Maxem, budete mít možnost.  


reklama