reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Epic nabízí zdarma Grand Theft Auto V a má "megavýprodej"

15.5.2020, Jan Vítek, aktualita
Epic nabízí zdarma Grand Theft Auto V a má "megavýprodej"
Steam si možná chystá věrnostní program, ovšem Epic útočí již nyní, a to pomocí další herní pecky nabízené zdarma, vedle níž byl odstartován také "megavýprodej" pro rok 2020. Ten zahrnuje kupóny a až 75% slevy. 
Stačí se přihlásit na účet obchodu Epic Games a stisknout jedno tlačítko, abychom získali zdarma 10dolarový kupón (Epic Coupon), který můžeme použít při koupi hry či obsahu s cenou už od 15 dolarů. Efektivně to tak představuje 10dolarovou slevu, přičemž tyto kupóny je třeba uplatnit do letošního 1. listopadu. Ovšem Epic nám další takový kupón nabídne i poté, co si s pomocí prvního koupíme alespoň 15dolarové zboží. 
 
Dále probíhá akce Mega Sale 2020, v jejímž rámci jsou k dispozici slevy na hry jako Control, Satisfactory, Borderlands 3, Anno 1800, Red Dead Redemption 2, a to ve výši až 75 procent. Zde je k dispozici přehled slev, kde se také dozvíme, že i při koupi jedné ze zlevněných her získáme 10dolarový kupón. 
 
 
Mnohé však potěší čtvrteční překvapení v podobě hry Grand Theft Auto V zdarma, a to rovnou v podobě Premium Edition, která obsahuje kompletní příběhovou část, dále Grand Theft Auto Online a všechny dosavadní aktualizace a vytvořený obsah. Jako startovní balíček do GTA Online také dostaneme jistý Criminal Enterprise Starter Pack, který čítá také milion dolarů (samozřejmě virtuální).
 
Grand Theft Auto V je sice již sedm let stará hra, ovšem jedna z vůbec nejprodávanějších, ostatně tržby za prvních 24 hodin prodeje dosáhly 815 milionů dolarů, takže není divu, že už v roce 2018 dokázala hra GTA V svým autorům vygenerovat na 6 miliard dolarů tržeb a na konci předchozího roku se mohli těšit z cca 120 milionů prodaných kopií. 
 
Na závěr jen jedno malé varování, pokud očekáváte, že hra z roku 2013 bude mít přinejhorším sotva pár desítek gigabajtů v rámci instalace, pak ne. GTA V v nabízené Premium Edition představuje 94 GB pro stáhnutí, takže pokud má někdo pomalejší připojení a chce si ji vyzkoušet o víkendu, už aby začal instalovat. 


reklama