reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Epson nabídne nové tiskárny pro domácnosti

27.8.2013, Jan Vítek, aktualita
Epson nabídne nové tiskárny pro domácnosti
Epson představil nové modely tiskáren Expression Premium, a to konkrétně XP-510, XP-610, XP-615, XP-710 a XP-810, které jsou určeny pro domácnosti. Jedná se o inkoustové tiskárny, jež zvládnou tisk dokumentů i fotografií a využívají také...
Epson představil nové modely tiskáren Expression Premium, a to konkrétně XP-510, XP-610, XP-615, XP-710 a XP-810, které jsou určeny pro domácnosti. Jedná se o inkoustové tiskárny, jež zvládnou tisk dokumentů i fotografií a využívají také rozhraní Wi-Fi.
Nové tiskárny nabídnou také tisk na karty a silný fotografický papír, pro nějž tu je druhý přední zásobník, mezi nímž a tím hlavním budeme moci snadno přepínat. Zvládnou také tisk na optická média či oboustranný tisk, pro nějž model XP-810 nabídne oboustranný automatický podavač. Ten poslouží i pro skenování, kopírování a faxování.

Všechny nové modely pak mohou využít aplikace Epson Connect pro bezdrátový tisk dokumentů a fotografií přes rozhraní Wi-Fi a také funkci Wi-Fi Direct pro přímý tisk bez nutnosti připojení přes router. Dále tu máme Epson Creative Print tisknoucí pohlednice, fotografií z Facebooku a další funkce i s využitím Google Cloud Print.

Jako inkousty se využívají Epson Claria Premium kombinující černou, azurovou, purpurovou a žlutou. Ty jsou dostupné ve standardní či XL velikosti. Nezapomeneme také na 88mm displej s dotykovou vrstvou, tisk z paměťových karet či s pomocí PictBridge.

Epson sice představil všechny modely i u nás, ovšem nakonec dodal, že jediným dostupným modelem bude XP-610, a to od září. Ten má 64mm displej a nenabídne automatický oboustranný podavač či zadní podavač speciálních médií.

Zdroj: TZ Epson
reklama