reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Expertiáda s AOC: vyhodnocení

2.6.2010, Karel Polívka, soutěž
Expertiáda s AOC: vyhodnocení
Nastal čas pro vyhodnocení Expertiády (vědomostní soutěže o ceny) se společností AOC o 3 LCD monitory. Zúčastnit se mohli čtenáři serverů Digimanie.cz, Svethardware.cz a TVFreak.cz. Více informací v článku.
UPDATE 2. 6. 2010: Expertiáda s AOC je již za námi, proto nadešel čas na vyhlášení výherců.



Do slosování postoupili pouze ti, kdo odpověděli správně na více než 7 otázek z celkových 10. Šanci vyhrát měli pouze ti, kdo mají v profilu pravdivé kontaktní údaje (jméno, příjmení a adresu).

U 7. otázky (Který monitor AOC má největší velikost displeje?) bylo všem účastníkům nastaveno, že odpověděli správně zvolením 3. odpovědi "AOC V27m", která teď dodatečně nahradila původní odpověď "916Vh". Šlo o překlep a navíc pár dní před publikací otázky uvedlo AOC nový monitor, který byl najednou tím největším v nabídce této společnosti (mezi odpověďmi chyběl).


- kliknutím na obrázek se zobrazí popis Expertiády -

Expertiády se zúčastnilo 2298 čtenářů, do slosování jich postoupilo 1592. Provedli jsme seřazení výsledků (od nejvyššího počtu bodů po nejnižší, pořadí účastníků se stejným počtem bodů se dále seřadilo podle abecedního pořadí jejich e-mailové adresy) a pak jsme výherce vybrali pomocí generátoru náhodných čísel (na základě atmosferického šumu) na Random.org.

Pokud číslo odpovídalo někomu, kdo neměl v profilu vyplněné kontaktní údaje (ověřování provádí člověk, nikoli program), přeskočilo se k dalšímu. Pro zkontrolování údajů ve svém profilu klikněte jako přihlášený na odkaz "Změnit profil" v boxíku "Přihlášení" v horní části pravého sloupce.


1. cenu získává: Ivan Vávra z Moravské Třebové (10 bodů)
2. cenu získává: Jan Kopecký z Blanska (9 bodů)
3. cenu získává: Lukáš Břečka z Brna (9 bodů)


Výhercům gratulujeme!


Zítra bude výhercům zaslán informativní e-mail a jakmile na něj budou reagovat, budou jim v nadcházejících dnech ceny zaslány pomocí přepravní služby DPD. Všem ostatním děkujeme za účast a doufáme, že i příště zkusí své štěstí.

Příležitostí něco vyhrát je více! Expertiády pořádáme i na našich magazínech TVFreak.cz a Digimanie.cz, proto je také doporučujeme sledovat.



Původní oznámení startu této Expertiády ze 3.5.2010:

Máme tu pro vás další soutěž, tentokrát se společností AOC.




Ceny budou následující:

1. cena: LCD monitor AOC 2436Vwa



2. cena: LCD monitor AOC 2219Vwa



3. cena: LCD monitor AOC F22+


Poznámka: Monitory AOC lze zakoupit např. u společnosti 100MEGA Distribution.


Zúčastnit se mohou díky společným registracím čtenáři Digimanie.cz, Svethardware.cz a TVFreak.cz.

Expertiáda bude opět pro registrované čtenáře v podobě 10 vědomostních otázek, které se budou na homepage Svethardware.cz vyskytovat v pracovních dnech v období od 10.5.2010 do 21.5.2010. Do slosování postoupí pouze ti, kdo odpoví správně na více než 7 otázek z celkového počtu deseti.


- kliknutím na obrázek se zobrazí popis Expertiády -

Účastí v Expertiádě se dotyčný zavazuje k dodržování pravidel. Jejich porušení bude mít za následek vyloučení z aktuální Expertiády. Ve vlastním zájmu by si je měl tedy každý důkladně přečíst před tím, než se Expertiády zúčastní

Poznámka: Šanci na výhru budou mít opět pouze ti, kdo mají v profilu vyplněny pravdivé kontaktní údaje (jméno, příjmení, ulici a číslo popisné domu, poštovní směrovací číslo, obec).
reklama