reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Expertiáda s D-Link: vyhodnocení

3.5.2010, Karel Polívka, soutěž
Expertiáda s D-Link: vyhodnocení
Nastal čas pro vyhodnocení Expertiády (vědomostní soutěže o ceny) se společností D-Link o 10 routerů D-Link DIR-825. Zúčastnit se mohli čtenáři serverů Digimanie.cz, Svethardware.cz a TVFreak.cz. Více informací v článku.
UPDATE 3.5.2010: Expertiáda s D-Linkem je již za námi, proto nadešel čas na vyhlášení 10 vítězů, kteří získají D-Link DIR-825 (WiFi N QuadBand router s gigabitovými porty).

Do slosování postoupili pouze ti, kdo odpověděli správně na více než 7 otázek z celkového počtu deseti. Šanci vyhrát měli opět pouze ti, kdo mají v profilu vyplněny pravdivé kontaktní údaje (jméno, příjmení a adresu).


- kliknutím na obrázek se zobrazí popis Expertiády -

Expertiády se celkem zúčastnilo 2469 čtenářů, z nichž jich do slosování postoupilo 1875. Provedli jsme seřazení výsledků (od nejvyššího počtu bodů po nejnižší, přičemž se pořadí účastníků se stejným počtem bodů dále řadilo podle abecedního pořadí jejich e-mailové adresy) a následně jsme výherce vybrali pomocí generátoru náhodných čísel na Random.org (vybírá náhodná čísla na základě atmosferického šumu).

Pokud číslo odpovídalo někomu, kdo neměl vyplněnou adresu (což je jedna z podmínek pro možnost získání výhry), přeskočilo se k dalšímu číslu (ověřování přítomnosti potřebných kontaktních údajů provádí člověk, nikoli program). Úplnost údajů ve svém profilu si můžete zkontrolovat tak, že jako přihlášený kliknete na odkaz "Změnit profil" v boxíku "Přihlášení" v horní části pravého sloupce.


Vygenerovaná čísla odpovídala těmto účastníkům:

Milan Hlavín z Hrušovan nad Jeviškou (10 bodů)
Václav Hošek z Prahy 4 (8 bodů)
Pavel Pravda z Ostravy (9 bodů)
Jiří Flaška z Prahy 3 (10 bodů)
Michal Pazderník z Teplic (9 bodů)
Eduard Najt z Olomouce (9 bodů)
Vlastimil Župka z Vyškova (10 bodů)
Tomáš Guziurek z Karvinné (10 bodů)
Pavel Křišťan z Prahy (9 bodů)
Václav Hlava z Jaroměře (10 bodů)

Výhercům gratulujeme!


Zítra bude výhercům zaslán informativní e-mail a jakmile na něj budou reagovat, zašleme jim v nadcházejících dnech ceny pomocí přepravní služby DPD. Všem ostatním děkujeme za účast a doufáme, že i příště zkusí své štěstí.

Příležitostí jak něco vyhrát je více, jelikož Expertiády pořádáme i na našich magazínech TVFreak.cz a Digimanie.cz, které tím pádem rovněž doporučujeme pravidelně sledovat.



Původní oznámení startu této Expertiády ze 19.4.2010:

Máme tu pro vás další soutěž, tentokrát se společností D-Link.



Ceny pro výherce:
10 x D-Link DIR-825 (WiFi N QuadBand router s gigabitovými porty)





Expertiáda bude opět pro registrované čtenáře v podobě 10 vědomostních otázek, které se budou na homepage Svethardware.cz vyskytovat v pracovních dnech v období od 19.4.2010 do 30.4.2010. Do slosování postoupí pouze ti, kdo odpoví správně na více než 7 otázek z celkového počtu deseti.

Zúčastnit se mohou díky společným registracím čtenáři serverů Digimanie.cz, Svethardware.cz a TVFreak.cz.


- kliknutím na obrázek se zobrazí popis Expertiády -

Účastí v Expertiádě se dotyčný zavazuje k dodržování pravidel. Jejich porušení bude mít za následek vyloučení z aktuální Expertiády. Ve vlastním zájmu by si je měl tedy každý důkladně přečíst před tím, než se Expertiády zúčastní

Poznámka: Šanci na výhru budou mít opět pouze ti, kdo mají v profilu vyplněny pravdivé kontaktní údaje (jméno, příjmení, ulici a číslo popisné domu, poštovní směrovací číslo, obec).
reklama