reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Expertiáda se Samsungem - vyhodnocení

26.4.2011, Karel Polívka, soutěž
Expertiáda se Samsungem - vyhodnocení
Nastal čas pro vyhodnocení Expertiády (vědomostní soutěže o ceny) se společností Samsung o 22" LCD monitor. Zúčastnit se mohli čtenáři serverů Digimanie.cz, Svethardware.cz a TVFreak.cz. Více informací v článku.
UPDATE 26.4.2011: Expertiáda se Samsungem je již za námi, proto nadešel čas na vyhlášení vítěze, který získá 22" LCD monitor Samsung LS22A350HS/EN.

Do slosování postoupili pouze ti, kdo odpověděli správně na více než 7 otázek z celkových 10. Šanci vyhrát měli pouze ti, kdo mají v profilu pravdivé kontaktní údaje (jméno, příjmení a adresu).


- kliknutím na obrázek se zobrazí popis Expertiády -

Expertiády se zúčastnilo 2333 čtenářů, do slosování jich postoupilo 1544. Provedli jsme seřazení výsledků (od nejvyššího počtu bodů po nejnižší, pořadí účastníků se stejným počtem bodů se dále seřadilo podle abecedního pořadí jejich e-mailové adresy) a pak jsme výherce vybrali pomocí generátoru náhodných čísel (na základě atmosferického šumu) na Random.org.

Pokud číslo odpovídalo někomu, kdo neměl v profilu vyplněné kontaktní údaje (ověřování provádí člověk, nikoli program), přeskočilo se k dalšímu. Pro zkontrolování údajů ve svém profilu klikněte jako přihlášený na odkaz "Změnit profil" v horní části pravého sloupce.


Cenu získává: František Šalát z Českého Krumlova (8 bodů)

Výherci gratulujeme!


Dnes o tom pošleme výherci e-mail a jakmile na něj bude reagovat, bude mu v nadcházejících dnech cena zaslána. Všem ostatním děkujeme za účast a doufáme, že i příště zkusí své štěstí.

Příležitostí něco vyhrát je více! Expertiády pořádáme i na našich magazínech TVFreak.cz a Digimanie.cz, proto je také doporučujeme sledovat.



Původní oznámení startu této Expertiády ze 11.4.2011:

Tato Expertiáda je tentokrát se společností Samsung.


Cena pro výherce: 22" LCD monitor Samsung LS22A350HS/EN




Zúčastnit se mohou čtenáři registrovaní na Světu hardware, Digimanii nebo TV Freaku.





Expertiádu tvoří 10 otázek zobrazovaných na homepage v pracovních dnech od 11.4. do 22.4.2011. Do slosování postoupí ti, kdo zodpoví správně aspoň 8 otázek.



- kliknutím na obrázek se zobrazí popis Expertiády -


Účastí v Expertiádě se zavazujete k dodržování pravidel soutěže, jejichž porušením dojde k vyloučení (doporučujeme si je před účastí přečíst).

Poznámka: Šanci na výhru budou mít opět pouze ti, kdo mají v profilu vyplněny pravdivé kontaktní údaje (jméno, příjmení, ulici, číslo popisné domu, PSČ, obec).
reklama