2.3.2018 12:46
TesařPoohlížím se po mechanické klávesnici pro programování a psaní textů, bohužel je to bída. najít klasickou světlou mechnickou klávesnici je skoro nemožné, najít jí s klavesami double shot molding , nemožné, to snad už dělá jeidná japonská firma z cena je přes 200$ a ostupnsot v ČR nulová.
Omezil jsme své požadavky na minimum a snad bych zkousl i černou, jediné co to musí mít mehcnické klávesy v silent verzi to je bud MX Silent RED nebo Black (60cn verze RED) , rozložení kláves ANSI tj jednořídkový Enter a dlouhý levý Shift.
jeidné co jsme našel byla K70 LUX RGB Mechanical Gaming Keyboard — Cherry MX SILENT REN v ANSI verzi, bihužel jsme nenašel obchd , kde by se tato klávesnice dal (v jakokoliv verzi) vidět a vyzkouět.
http://www.corsair.com/en-us/k70-lux-rgb-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-silent-na
Bojím se
- zda není sw balik k tomu velká šílensot a zda bez něj půjde použít podsvícení, stačí mi jedn motiv ,žadné efekty ale vietnaská pržnice
- zda nebde eloxovany hliník nepříjemny na dotek a málo odolny protipoškrábání
- font použitý na popis mi přijde "zvláštní"
- na foru Corsair si několik užiovatel stšžje na kvalitu a blbnutí klávesnic
Nemá te jí někdo a jaké jsou zkušeností, případně jde jí někde vyzkoušet?
Vo byste si na psaní pořídili vy, já mám pocit, že nic než hráči klávesnice nepoužívá. Měl jsem G81-3000 což mi přišlo jako ideál, ale už ani Cherry nedělá double shot molding klávesnice.
Omezil jsme své požadavky na minimum a snad bych zkousl i černou, jediné co to musí mít mehcnické klávesy v silent verzi to je bud MX Silent RED nebo Black (60cn verze RED) , rozložení kláves ANSI tj jednořídkový Enter a dlouhý levý Shift.
jeidné co jsme našel byla K70 LUX RGB Mechanical Gaming Keyboard — Cherry MX SILENT REN v ANSI verzi, bihužel jsme nenašel obchd , kde by se tato klávesnice dal (v jakokoliv verzi) vidět a vyzkouět.
http://www.corsair.com/en-us/k70-lux-rgb-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-silent-na
Bojím se
- zda není sw balik k tomu velká šílensot a zda bez něj půjde použít podsvícení, stačí mi jedn motiv ,žadné efekty ale vietnaská pržnice
- zda nebde eloxovany hliník nepříjemny na dotek a málo odolny protipoškrábání
- font použitý na popis mi přijde "zvláštní"
- na foru Corsair si několik užiovatel stšžje na kvalitu a blbnutí klávesnic
Nemá te jí někdo a jaké jsou zkušeností, případně jde jí někde vyzkoušet?
Vo byste si na psaní pořídili vy, já mám pocit, že nic než hráči klávesnice nepoužívá. Měl jsem G81-3000 což mi přišlo jako ideál, ale už ani Cherry nedělá double shot molding klávesnice.