Pokud máte zájem o rozšíření svého dosavadního titulu zde na fóru o "Pilot TMF", napište se sem :-). Podmínkou je pouze být členem této společenské skupiny. Výsledek by byl například: "Starousedlík SHW / Pilot TMF". Doposud provedené úpravy (bude průběžně aktualizováno): EditorPO, Deee-aN, LoGi.CZE, grapherX, Jiri@tncm, Kirk1, HiLow, Dejvak, miCHi, elpsycho, tibbarcz, NFG_ICE, fanynek, lightekk, lexxxa, nubbi, Georginek
JJ diky pane za ustretovost voci nasej skupine. Hlasim sa o rozsirenie "Pilot TMF". Na druhu stranu ma zas napada, ci by som nemal mat skor "Pilot/Admin TMF". Ale to uz asi prehanam :-).
Asi by bylo podivné, kdybych to tam neměl, takže mi to tam můžete připsat taky, prosím.
Nevim, jestli je pro mě "Pilot TMF" správné označení. :-) Každopádně se hlásim.
Chtěl bych se nahlásit o rozšířen "Pilot TMF".
Také bych poprosil o titul Pilot TMF. Děkuji.
Super ja sa tak isto hlásim
Taky bych se rad prihlasil. Diky.
Rad bych se taky prihlasil. Pripojil bych k tomu i zadost o zmenu nicku na maadaf. Dekuji.
Měl bych také zájem o rozšíření mého dosavadního titulu zde na fóru
I já poprosím o rozšíření titulu, díky.
Ahojky i já bych se rád zůčastnil ... přeci jen máš už něco naježdíno a těch klávesnic co jsem rozbil ještě na staré TM D
Prosim o rozsireni titulu o Pilot TMF - jsem jednim z prvnich pilotu zde, tak bych moh bejt neeee???
I já jsem podlehl kouzlu této hry a rád bych měl u svého nicku tento titul. Slibuju, že budu závodit do rozbití klávesnice.
bez TM už by můj život nestál za nic , prosím o přidání pilota, děkuji
Rád bych poprosil také o rozšíření Pilot TMF, děkuji.
Dobry den, sice jsem v Trackmanii novacek ale take prosim o rozsireni Pilot TMF,dekuji
dobry den,prosim o pridani titulu Pilot TMF,dekuji
Dobry den, prosim o zmenu ranku z Obcasny diskuter na Obyvatel SHW, pocet mych prispevku tomu odpovida,dekuji za kladne vyrizeni me zadosti
Spíš by to chtělo opravit tu automatickou změnu ranku při dosažení určitého počtu příspěvků, protože je nás tu docela hodně (včetně mě), co to potřebují změnit.