Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 28 z 28

Téma: Jakou značku ram?

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    158

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    no ja teda nevim, ale kdyz kilo pridas tak mas A-data vitesta EE 800+ ktery jsou ozkouseny a me jedou na 1060MHz (vic me nepusti deska)
    takze bych sel radsi an jistotu. mozna ze ty TRANSCENDY jsou dobry, ale nikde jsem je nevidel ani o nich neslysel... a kup si zajce v pytli
    Hmmm, ted se na to divam a asi to bude lepsi. Diky za tip. Vanoce se blizi, tak asi pudu do A-data.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    Transcendy jsou dobry v pripade, ze maji chipy Micron D9GMH. Jinak a-data, do levnych sestav klidne Zeppeliny, spatny nejsou ani patrioty.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele s.skull
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    199

    Určitě ber A-data 800+ - zatím samé pozitivní ohlasy.. (i u mě - což např. o patriotech říct nemůžu...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    158

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    no ja teda nevim, ale kdyz kilo pridas tak mas A-data vitesta EE 800+ ktery jsou ozkouseny a me jedou na 1060MHz (vic me nepusti deska)
    Jeste bych se chtel zeptat ohledne te frekvence. Pises ze ti nepusti vic deska. Ja mam desku jenom do 800Mhz, tak jestli to ma cenu, myslite ze to pude taky zvysit? Nikdy sem to nezkousel, tak me takovy veci zatim dost odrazuji. Jinak desku mam tuto, jestli to nekomu pomuze : GIGABYTE M57SLI-S4 nF570-SLI AM2
    Naposledy upraveno uživatelem K.ats: 01-11-2007 v 16:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    To, že je v papírech napsáno "až 800MHz" neznamená, že to nepůjde ještě výš. Chce to vyzkoušet, součástky často rezervy mají.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    ja mam taky desku ktera podporuje "jen" 800MHz.
    ale mam pocit ze u nekoho v podpise sem je tu videl na P35 na 1100MHz nebo tak nejak

    ty obycejny 800MHz CL5 te asi moc nad 900MHz nepusti, ale to jen tipuju, mozna tak 950
    pokud bys chtel taktovat nebo nejak ladit vykon, mohlo by te to limitovat, ten rozdil v cene neni nejak zavratny a pokud pro tebe neni kriticka kazda koruna tak se to imho vyplati, pri pokusech pak mas mnohem vetsi volnost. ale pokud nebudes taktovat a ladit tak na to kasli a vem ty obycejny

    EDIT: to eraser, ICEBOSS, Smeli, boboco: nemuzete nekdo prejmenovat thread na neco vhodnejsiho?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele s.skull
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    199

    já mám kupříkladu 965-ds3 a ty a-data 800+ mě jedou i na 1100 cl5 na 2,2V, víc V mi už deska nechtěla přidat, takže konečná frekvence...(ani s horším časováním to výš nešlo, takže asi taky brzdí deska...)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    takže teoreticky s deskou, která podporuje jen 667Mhz můžu paměti dostat třeba na 1060Mhz?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Teoreticky jo, prakticky to nehrozí. Použité součástky už ti to nedovolí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    ok,ale snad aspon na 800Mhz to pujde ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Může a nemusí. V tom je kouzlo přetaktování. Výrobci komponent ti zaručí, že poběží na daných frekvencních. Ale jaké rezervy mají jednotlivé součástky pro zvyšování parametrů, to už ti nikdo neřekne - je to vesměs náhodný jev, podle toho, jak kvalitně se komponentu podaří vyrobit. Některé paměti můžeš přetaktovat o 200 MHz, z jiných ( shodný model i značka ) nevymáčkneš víc než 50 MHz navíc. Právě proto je taková sranda zkoumat, kde má limity tvoje sestava.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Razi3L Zobrazit příspěvek
    ok,ale snad aspon na 800Mhz to pujde ne?
    Tohle je vsechno zavisly na pouzitym HW.... deska ti treba pameti na 800MHz pusti, ale ty pameti uz to nemusi zvladat (nebo to zvladnou s horsim casovanim).
    Taky zalezi na platforme (Intel vs. AMD) a hlavne se schopnost pretaktovani lisi kus od kusu (napr. shodny CPU jeden dostanes na 3GHz s def. napetim a jiny neda ani 2,7GHz a muzes do nej cpat volty jak chces)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    no,pametma to urcite neni:
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38525
    je to deskou:
    http://www.asrock.com/mb/overview.as...DTV%20R2.0&s=n
    uvidim,az mi prijdou,tak vyzkousim,puvodne sem prave myslel,ze je budu muset holt podtaktovat,aspon ze mi svitla nadeje
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Jakou značku notebooku preferujete?
    Od Intri v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 11-12-2013, 20:36
  2. Jakou značku/zdroj?
    Od Michal Koláček v sekci Zdroje
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-02-2011, 14:01
  3. Jakou značku/model notebooku na VŠ ?
    Od NNNTomas v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-09-2008, 17:14
  4. O jakou značku/model se jedná?
    Od Jimmyjek v sekci Skříně
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-05-2008, 22:34
  5. Kolik wattů a jakou značku!
    Od DHride v sekci Zdroje
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 08-11-2006, 12:15