Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 28

Téma: Jakou značku ram?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    76

    Zdravim všechny.

    Chtěl bych se zeptat nebno spíš radu jakou značku pamětí koupit?Transcend, A-data, Kingston, atd

    Poradte-díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Jackal1
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    221

    Já si myslím, že A-Data jsou velmi povedene paměti za nádhernou cenu. Kingston jsou také kvalitní, ale zbytečně dražší. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Dneska opravdu nema cenu zbytecne priplacet:
    A-Data 2x1GB CL4 za 1,9k jsou skvela volba.... mozna jeste Geily za 2,1k.
    Kingston 2x1GB CL4 vyjde na 3,1k a to uz je moc velkej rozdil....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    74

    Také hlasuji pro A-Data, kvalita za rozumnou cenu.
    Prošlo mi jich rukama už hodně a ještě se mi nestalo, že by někde nechodili.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    S Kingstonem mám jedině dobré zkušenosti. Stejně jako s A-Data... Takže volba je jasná - levnější A-Data. Pro Kingston se uchyl jen u modelů, které nabízejí doživotní záruku a máš pocit, že bys ji mohl využít ( což si nemyslím - navíc doživotní zárukou se, pokud vím, myslí do doby, dokud se vyrábějí a servisují ( což u pamětí nehrozí, ty se určitě neservisují ) dané modely, což může být i míň než 3 roky, které jsou u pamětí běžné ). Ale mám dojem, že i A-Data má modely s doživotní zárukou ( jestli si to s něčím nepletu ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele s.skull
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    199

    pro c2d a-data, bezkonkurenčně cenově vycházejí 800 cl5, obyč.stačí, cl4 nárust výkonu max.10%, spíš míň... tady jsou za míň jak 1200... cl4 jedině mají větší význam pro amd, kde se víc hledí na latency... Al faktem je, že 800+EE se dají sehnat okolo 1700, což je nádhera, mít takovéhle ceny dřív... http://www.topobchod.cz/store/goodsd...dsID=AED1024AR
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    s.skull: 800 CL4 jsou taky dobry pro taktovani... zvladaji frekvence pres 1GHz CL5 - bez toho se s FSB nad 500MHz nedostanes
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele s.skull
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    199

    to mech
    vím, proto je mám:-) - já vycházím z předpokladu, že člověk, který se ptá tímto způsobem nebude taktovat fsb o více jak 50% ... a tak mu stačí i cl5, zvlášť za tu cenu... Jinak vzhledem k tomu, že Daran nenapsal nejen desku, ale ani zda Intel či Amd, tak jsem se snažil navést na to, že v případě intelu hraje roli především frekvence, u amd se více počítá i s latencí... Prostě jestli má (nebo bude mít) amd, tak já bych na jeho místě cl5 nekupoval...to že 800MHz je dnes myslím samozřejmost...A A-data si většinou rozumí s nejvíce věcma (což geily občas nee)...

    edit/teď jsem si všiml, co bere za desku - intel, taktovat se nebude...

    to Daran - na tvém místě bych bral A-data 800 cl5 za cca 1200kč. Je to ideální z hlediska cena/výkon a zcela dostačující...
    Naposledy upraveno uživatelem s.skull: 18-10-2007 v 09:52 Důvod: dodatek
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od s.skull Zobrazit příspěvek
    edit/teď jsem si všiml, co bere za desku - intel, taktovat se nebude...
    A proc by se netaktovalo?
    Vychazel bych spis z toho, ze kdyby se taktovalo, tak s pametma 800/CL4 by ses mohl pri CL5 teoreticky dostat s frekvenci dal nez s pametma 800/CL5.... Zalezi na penezich, ale to 5-ti kilo za EE bych priplatil.

    Btw. u AMD je to sice vice o CL, ale frekvence stejne udela nejvic.... to mas jako s motorem, obsah nicim nenahradis
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 18-10-2007 v 12:43
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    Nejsem sice žádnej oveclocker,ale celý život kupuju Corsair a nikdy sem neměl jedinej problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele s.skull
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    199

    no, taktovat na desce od intelu (jak jsem viděl v jiném threadu darana) by bylo maso...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    158

    Mam v planu si taky casem poridit nove pameti. A nasel jsem od transcendu naky pameti. Co si o o tom myslite? Cetl jsem ze tato znacka je nic moc ale vypadaji dobre. Newim
    TRANSCEND 4-4-4-12 aXeRam
    http://www.barbone.cz/?stiid=65434&s...-4-12%20aXeRam
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Citace Původně odesláno od crasher.km Zobrazit příspěvek
    Nejsem sice žádnej oveclocker,ale celý život kupuju Corsair a nikdy sem neměl jedinej problém
    Corsair je ale brutálně drahý, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od K.ats Zobrazit příspěvek
    Mam v planu si taky casem poridit nove pameti. A nasel jsem od transcendu naky pameti. Co si o o tom myslite? Cetl jsem ze tato znacka je nic moc ale vypadaji dobre. Newim
    TRANSCEND 4-4-4-12 aXeRam
    http://www.barbone.cz/?stiid=65434&s...-4-12%20aXeRam
    no ja teda nevim, ale kdyz kilo pridas tak mas A-data vitesta EE 800+ ktery jsou ozkouseny a me jedou na 1060MHz (vic me nepusti deska)
    takze bych sel radsi an jistotu. mozna ze ty TRANSCENDY jsou dobry, ale nikde jsem je nevidel ani o nich neslysel... a kup si zajce v pytli
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    TRANSCENDY bych nikdy nekoupil
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jakou značku notebooku preferujete?
    Od Intri v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 11-12-2013, 20:36
  2. Jakou značku/zdroj?
    Od Michal Koláček v sekci Zdroje
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-02-2011, 14:01
  3. Jakou značku/model notebooku na VŠ ?
    Od NNNTomas v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-09-2008, 17:14
  4. O jakou značku/model se jedná?
    Od Jimmyjek v sekci Skříně
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-05-2008, 22:34
  5. Kolik wattů a jakou značku!
    Od DHride v sekci Zdroje
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 08-11-2006, 12:15